ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμασίες για το 2ο Volos Santa Run 2017

ετοιμασίες-για-το-2ο-volos-santa-run-2017-198087

Μια ξεχωριστή γιορτή θα ζήσει και φέτος ο Βόλος την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Το 2ο Volos Santa Run θα γίνει στη πόλη μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες να χαρούνε τη πόλη έτσι όπως είναι στολισμένη τις ημέρες των γιορτών, περπατώντας και τρέχοντας στο χωριό του Άη Βασίλη, στην Ερμού και τον Άγιο Νικόλαο με τις οικογένειές τους.

Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και η πιο απλή διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, από ενός μέχρι 101 ετών! Το Volos Santa Run θα διαφέρει από οποιονδήποτε άλλο αγώνα δρόμου, καθώς όχι μόνο δεν θα υπάρχει συναγωνισμός και αποτελέσματα, αλλά όλοι θα περπατήσουμε και θα τρέξουμε μαζί στην εορταστική πορεία.

Η διαδρομή του 2ου Volos Santa Run θα ξεκινήσει από το χωριό του Άη Βασίλη (λίγο μετά το Δημαρχείο), θα κατευθυνθεί στην Ερμού, και θα τερματίσει στη φάτνη στον Άγιο Νικόλαο. Όλοι θα περπατο-τρέξουμε μαζί!

Η συμμετοχή στο 2ο Volos Santa Run είναι δωρεάν. Θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς από τον Δήμο Βόλου για να δώσουν οι πολίτες ό,τι επιθυμούν ώστε να συγκεντρωθεί ποσό που θα δοθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν δεν έχετε στολή Άη Βασίλη δεν πειράζει. Βάλτε ένα κόκκινο σκουφάκι και ελάτε.

Μετά το τέλος του Volos Santa Run οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες θα μπορούνε να πάρουν μέρος στις άλλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στον Άγιο Νικόλαο όπου είναι ο τερματισμός, και σε όλο τον Βόλο. Τις ημέρες των εορτών οι εκδηλώσεις στον Βόλο θα έχουν κορυφωθεί, και το 2ο Volos Santa Run θα αποτελέσει μέρος των εκδηλώσεων αυτών!

Το 2ο Volos Santa Run θα διοργανωθεί από τη Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου