ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν αφήνει την κορυφή η ΑΕΚ!

δεν-αφήνει-την-κορυφή-η-αεκ-199375

Επέστρεψε στην κορυφή η ΑΕΚ! Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, η Ένωση έφτασε στο 3-1 κόντρα στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, έφτασε τους 30 βαθμούς και παρέμεινε και μετά το χθεσινοβραδινό φινάλε της 14ης αγωνιστικής στην 1η θέση. (ΑΕΚ 30, Ολυμπιακός 29, ΠΑΟΚ 28, Ατρόμητος 27, Πανιώνιος 22…).

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την τύχη με το μέρος τους και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό, έπειτα από αυτογκόλ του Γιαννακόπουλου μετά από προσπάθεια του Λάζαρου. Στο 38ο λεπτό, ο Κονέ, που ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Χιμένεθ, καθάρισε το ματς με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 56’ ήταν η σειρά του Αραούχο να βρει δίχτυα με ωραίο τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Η Κέρκυρα μείωσε στο 88’ με εκτέλεση πέναλτι του Νούνιες. Ο διαιτητής Σέζος κακώς έδειξε την άσπρη βούλα, αφού ο Κονέ ήταν ακίνητος και δεν μάρκαρε αντικανονικά τον σκόρερ των φιλοξενούμενων.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες (71’ Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (62’ Γιακουμάκης), Μπακασέτας (77’ Γιούσης), Κλωναρίδης, Αραούχο

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Σπίνουλας, Αναστασίου (58’ Ντιόγκο), Μπαλάφας (71’ Αρτυματάς), Επστάιν (46’ Νούνιες), Μπάουμαν

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου