ΤΟΠΙΚΟ

Τρένο ο Θησέας αλλά και σπουδαίες νίκες για Διαγόρα – Αγία Παρασκευή

τρένο-ο-θησέας-αλλά-και-σπουδαίες-νίκε-200939

Τη 10η νίκη σε 11 αναμετρήσεις πέτυχε ο Θησέας Αγριάς κερδίζοντας με 4-1 και με ανατροπή τον Παγασητικό. Με εκτός έδρας νίκες προχώρησαν επίσης Σαρακηνός, Διαγόρας και Ακρόπολη, ενώ την έδρα τους υπερασπίστηκαν Πύρασος και Αγία Παρασκευή. Αντίθετα στην ισοπαλία έμειναν Σκιάθος-Άνθιμος Γαζής. Αναλυτικά:

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (11η)

Παγασητικός-Θησέας 1-4

Σκόρερ: (12’ Καραγεώργος-18’ πεν., 57’ πεν. Κοτζαθανάσης, 24’ Αντζούρης, 28’ Αναστασίου)

Εύκολο έργο είχε ο Θησέας Αγριάς, κερδίζοντας με 4-1 τον Παγασητικό στο γήπεδο του Σαρακηνού, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου (στο ντεμπούτο του), προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Καραγεώργου (12’). Ο Κοτζαθανάσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα παιχνίδι των πρασίνων, αφού σκόραρε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι (18’ – 57’), αλλά μοίρασε και δύο ασίστ σε Αντζούρη (24’) και Αναστασίου (28’). Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες είχε ο Αντζούρης στο 85’.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ (Τάχος): Αλέξης, Ξηρομερίτης, Μυλωνάς, Χαλκίδης, Γκατζούνας, Λάιος Μαστροπαναγιώτης (74’ λ. τρ. Βουρδάκης), Λαρίσης (63’ Ρουσσάς), Καραγεώργος, Κουτλουμπάσης, Θ. Σίμος.
ΘΗΣΕΑΣ (Παπαστεργίου): Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Καραλόπουλος, Ιωάννου, Τανάγιας (46’ Δημουλάς), Ισά (60’ Μερμίγκης), Γκουγκούδης, Αντζούρης, Κοτζαθανάσης (63’ Γαρυφάλλου), Μίλτος (63’ Βλάχος)

Ηρακλής-Σαρακηνός 0-2

Σκόρερ: (65’ Κοντοβάς, 72’ Τσιουρής)

Στο Βασδέκειο ο Σαρακηνός καθάρισε την υπόθεση νίκη στο δεύτερο μέρος κόντρα στον Ηρακλή, με τους παίκτες του Γιάννη Φασουράκη να σκοράρουν σε διάστημα επτά λεπτών δύο φορές, με τους Τσιουρή και Κοντοβά να είναι οι πρωταγωνιστές. Αρχικά και στο 65’ μετά από ένα-δύο που έπαιξαν, ο Κοντοβάς βγήκε απέναντι από τον Κεφαλά, κάνοντας το 0-1, με τον Τσιουρή στο 72’ να περνά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 0-2.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κόφφας): Κεφαλάς, Μάρκος, Στρούγγης, Μακρή, Σπυρόπουλος, Μπέσσας, Ασλάνογλου, Δαμάσκος (80’ Καρπαθάκης), Γκάγκας, Πετρόπουλος, Τανός

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γράντας, Ντούρος, Ρέλλος (85’ Μελίσσης), Ρακής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Θάνος (76’ Δ. Γκάμπας), Κοντοβάς, Τσιουρής, Χρ. Γκάμπας (78’ Αγερώτης), Ντίτσιος (75’ Γ. Μαστακούλης)

Σκιάθος-Άνθιμος Γαζής 0-0

Σκόρερ:

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Σκιάθος και Άνθιμος Γαζής. Οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική και αριθμητική υπεροχή στην αναμέτρηση αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Χαρακτηριστικό είναι πως καταγράφηκαν τέσσερα δοκάρια, δύο με τον Μαλάκο, ενώ από ένα είχαν οι Σαρρής και Ντένι Πρίφτι. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν παλικαρίσιο βαθμό, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από 40’ μετά από αποβολή του Κατσικαδάμου.

ΣΚΙΑΘΟΣ (Καλλιακούδας): Παπάρας, Χρυσάνθης (70’ λ.τρ. Γιαουράκης), Νασιάκος, Ζαρίφης, Ντένι Πρίφτι, Μπρέγκου, Τάσσος, Φερετζέλης (46’ Νικολαΐδης), Σαρρής, Μαλάκος, Φιλιππούλης

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ (Κατσικαδάμος): Ζαρίφης, Δημόπουλος (27’ Μπόγιαν), Αβντιάι, Κωστάκης, Κατσικαδάμος, Καρούτσος, Κίτσας (71’ Παρασκευάς), Σένκο, Τσατσαρώνης (80’ Ταφίλης), Βούλγαρης

Αίας-Ακρόπολη 0-2

Σκόρερ: (12’ πεν. Κόκκας, 27’ Μιχολίτσης)

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Ακρόπολη επί του Αίαντα Σούρπης με 2-0. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν στο 12’ ο Κόκκας από την άσπρη βούλα και στο 27’ ο Μιχολίτσης με πλασέ έπειτα από έξοχη ασίστ του Κόκκα. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Χειλάς σε δύο περιπτώσεις αστόχησε από θέση τετ-α-τετ ενώ στο 72’ ο Παπανικολόπουλος υποχρέωσε τον Ανατολή σε μια εντυπωσιακή επέμβαση. Για τους φιλοξενούμενους ευκαιρίες χάθηκαν με τους Μιχολίτση, Κόκκα και Τσουκάλη, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία.

ΑΙΑΣ (Κατσαμπέκης): Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μακανίκας (50’ Χουλιαράς), Πλαβός, Ν. Χαλάτσης, Χριστέλλος, Μπιρτσάι, Σιαμέτης (80’ Ξηροκώστας), Χειλάς, Κωστούλας, Κατσαβριάς.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Ακτσιαλής): Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Σιαμέτης, Τσιαντής, Τσούτσας, Θάνος. Κ. Κολυμήτρας, Τ. Κολυμήτρας (90’ Βλιώρας), Μιχολίτσης (73’ Παγώνης), Τσουκάλης (88’ Γκαντής), Κόκκας (85’ Θεοδώρου)

Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 0-1

Σκόρερ: (72’ Κανναβός)

Με τους τρεις βαθμούς απέδρασε από τον Πτελεό ο Διαγόρας σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση με δύο αποβολές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 72’ ο Κανναβός με ωραίο αριστερό σουτ εκτός περιοχής. Στο πρώτο μέρος η κεφαλιά του Πάσχου πέρασε λίγο άουτ, με τον Καλλιακούδα στο δεύτερο μέρος να σουτάρει και την μπάλα να περνά ξυστά άουτ. Αυτές ήταν και οι δύο καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι για τον Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ με πιο χαρακτηριστικό αυτό του Θ. Κόρκου στο 85’ που από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι από νωρίς δέχτηκαν δύο κόκκινες με τον Χασιώτη να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Πάσχο και τον Νικογιάννη για διαμαρτυρία στην ίδια φάση να βλέπει δεύτερη κίτρινη στο 22’. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για την φάση του 35’ όπου ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ ανατράπηκε από τον Βουραζέρη με τον διαιτητή να υποδεικνύει οφσάιντ και όχι πέναλτι.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Μπίλης): Μάνος, Μιχόπουλος, Λάμπος Α., Νικογιάννης, Χασιώτης, Κόρκος Κ. (75’ Κόρκος Θ.), Σούδης, Μαρικλέν (88’ Λάμπος Ι.) Παπαδόπουλος, Βαλωτής, Κοπάνας (82’ Λεϊμονής)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Καλογήρου): Β. Βουραζέρης, Καρμανλής (75’ Κ. Καραπλιάγκος), Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Δημητριάδης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (87’ Γάρος), Τρελόπουλος (57’ Καλλιακούδας), Πάσχος (85’ Καπούλας), Κανναβός, Γουτούλης.

Αγία Παρασκευή-Μαγνησιακός 1-0

Σκόρερ: 68’ Μαλακασιώτης

Σημαντική νίκη για την Αγία Παρασκευή επί του Μαγνησιακού με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 68’ ο Μαλακασιώτης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο Γιαννούλας στο 75’ σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Βίτσου. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ με το σουτ του Μάιπα να περνά ξυστά άουτ όπως και του Δανηλόπουλου. Από το 40’ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Λούμπαρδου με δεύτερη κίτρινη, αλλά βρήκαν στο δεύτερο μέρος το γκολ της νίκης, ενώ και ο Μαγνησιακός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες με τον Βασιλείου στο 85’ να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μαλακασιώτης): Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Ιωακειμίδης, Λούμπαρδος, Γιαννούλας, Μεγαγιάννης (57’ Μαλακασιώτης – 72’ Κατσαγιώργης), Λιάτσικος, Καραγιάννης, Σαμαράς (46’ Μπόλης), Τρίμης (93’ Μπούργος)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος): Βίτσιος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κοντοβάς, Προβιάς, Πανόπουλος, Δεμίρης(46’ Θεοδωρόπουλος), Μάιπας, Δανηλόπουλος, Λιάρος (75’ λ.τρ. Μιχαλόπουλος), Χατζηστρακόσιας (68’ Τσένα)

Πύρασος-Πηλέας 6-2

Σκόρερ: (30’, 40’ Ζαχαράκης, 33’ Κατής, 77’ Γάτος, 88’ Φούκης, 90’ Τσορμπατζής – 44’ Θάνος, 76’ αυτ. Τσάκαλος)

Εύκολη νίκη σημείωσε ο Πύρασος, ο οποίος επικράτησε του Πηλέα με σκορ 6-2. Ο Ζαχαράκης με μακρινό φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά από τρία λεπτά έκαναν δυο τα τέρματά τους με πλασέ του Κατή, μετά από κόντρα σε εκτέλεση κόρνερ. Το 3-0 για τον Πύρασο έκανε ξανά ο Ζαχαράκης με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Σαμαρά. Ο Πηλέας μείωσε πριν την λήξη του ημιχρόνου με διπλη προσπάθεια του Θάνου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-2 στο 76’, όταν ο Χιούσι πέρασε κάθετη πάσα, ο Θάνος έβγαλε σέντρα σουτ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Τσάκαλου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Το 4-2 για τους γηπεδούχους έκανε ένα λεπτό αργότερα ο 14χρονος Νίκος Γάτος, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Φούκης στο 88’ με σουτ από ασίστ του Ίμπρα και Τσορμπατζής στο 90’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Αρσένος): Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάκαλος, Τσορμπατζής, Γκίνης, Κατής (78’ Ευθυβούλης), Δ. Τσάμης (68’ Φούκης), Σαμαράς (64’ Ίμπρα), Σιώμος (76’ Γάτος), Ζαχαράκης, Δαμάσκος.

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης): Πρωτούλης, Χιούσι, Αντζούρης (62’ Μπραχιμάι), Καναράς, Φώτου, Παπαπορφυρίου (46’ Ευθυμιάδης), Σιαμέτης, Βαΐτσης (72’ Βαρσαμάς), Δημόπουλος, Θάνος, Τσελεπίδης (85’ Αναστασόπουλος)

Βαθμολογία

1. Θησέας 31

2. Διαγόρας 24

3. Πρωτεσίλαος 22

4. Σκιάθος 20

5. Ακρόπολη 20

6. Σαρακηνός 19

7. Πύρασος 17

8. Μαγνησιακός 15

9. Αίας Σούρπης 15

10. Πηλέας 10

11. Ηρακλής 7

12. Παγασητικός 7

13. Αγία Παρασκευή 7

14. Άνθιμος Γαζής 4

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου