ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επέστρεψε στις πίκρες η Νίκη Βόλου, αφήνοντας βαθμούς και στα Τρίκαλα

επέστρεψε-στις-πίκρες-η-νίκη-βόλου-αφή-201051

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την πικρή γεύση της ισοφάρισης στο 91ο λεπτό γεύθηκε η Νίκη Βόλου χθες στην Οιχαλία Τρικάλων, όπου απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό, φωνάζοντας για ακόμη μία φορά για διαιτητικό λάθος.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Μπάιριτς και εκτέλεσε εύστοχα ο Μέτσε στο 34’, αλλά δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίτο εκτός έδρας τρίποντο, μετά από εκείνο στα Σέλλανα και στο Μαρτίνο (έστω και στα χαρτιά), με τον Σκόνδρα να σκοράρει στις καθυστερήσεις και αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Θεολόγη.

Ο αγώνας

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν τον αγώνα δίχως αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί από το 19’ με τον Μπάιριτς να τροφοδοτεί τον Ιορδανίδη με την κεφαλιά του τελευταίου να σταματά στο δοκάρι.

Ο βραχύσωμος μέσος είχε νέα σπουδαία ευκαιρία για το 0-1 στο 31, όταν κλέβοντας την μπάλα από τον Σαρακατσάνο σούταρε μόλις άουτ από καλή θέση. Το 0-1 όμως δεν άργησε να έρθει με τον Μπάιριτς να κερδίζει πέναλτι από ανατροπή του Γκαγκαστάθη, με τον Μέτσε να σημειώνει το 0-1 από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Θεολόγης είπε όχι με τα πόδια στον Μεζίνι στο 39’, με τον Κατσαμάγκα στη συνέχεια να αστοχεί από εξαιρετικό σημείο, ενώ ο πορτιέρε της Νίκης απέκρουσε σε κόρνερ και σουτ του Σκόνδρα στο 44’.

Με τη Νίκη να επαναπαύεται δυστυχώς στο τρωτό 0-1, δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, απειλώντας εκ νέου στο 82’, αλλά σουτ του Γιάκοβλεφ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι με τους κυανόλευκους να παίζουν με τον χρόνο, το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκόνδρας έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ και αφού υπάρχουν διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ του Μεζίνι στον Θεολόγη.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Καρατζάς, Αετόπουλος (54’ Κολοβός), Αμπαδιωτάκης (84’ Ψαρράς), Γκαγκαστάθης (78’ Τσικρικάς), Κατσαμάγκας (54’ Γιαννούλας), Μεζίνι, Μπασιάκας, Σαρακατσάνος, Σκόνδρας, Τζέλλης, Γούτσιος

ΝΙΚΗ: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Γιάκοβλεφ (83’ Βέργος), Μέτσε, Ντόλγκι (90’ Ματθαίου), Ιορδανίδης (87’ Βουρδάκης), Μπάιριτς (71’ Γαρυφαλλόπουλος), Τζιώρας

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Στέφανος Ξηροφώτος σχολίασε:

«Ήταν ένα παιχνίδι, που πήγαινε όπως το θέλαμε, στο 0-1. Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να προηγηθούμε, είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες και ένα κακό δεκάλεπτο μετά το γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, ήμασταν λίγο καλύτεροι από τον αντίπαλο και το ματς κρίθηκε σε ένα καθαρό φάουλ στον Θεολόγη και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έδωσε ο διαιτητής. Δεν είναι θέμα παραπόνων, είμαστε στο γήπεδο και βλέπουμε τι γίνεται. Ήταν ένα αντιαθλητικό χτύπημα, όχι μόνο φάουλ, στη μικρή περιοχή και έτσι ο αντίπαλος ισοφάρισε με γκολ σε κενή εστία. Θεωρώ ότι είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Κοιτάξαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, το ελέγξαμε μέχρι το 90’ αλλά μετά επενέβη ο διαιτητής. Κυνηγήσαμε και το δεύτερο γκολ. Αλλά στο 90’ έγινε ένα γέμισμα, μια καρατιά στον τερματοφύλακά μας, που δεν είδε ο διαιτητής και η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πράγματα που είναι έξω από τη δική μας σφαίρα. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε πράγματα που μπορούμε εμείς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι τώρα».

Οργισμένη ανακοίνωση από το Blue Club

Με ανακοίνωση του το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης βάλει κατά πάντων αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Νίκης, αναφέροντας: «Δυστυχώς για ακόμα μια χρόνια η ομάδα μας δίνει πίκρα και μόνο πίκρα χωρίς κανένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Μόνο που αυτή η χρόνια δεν είναι σαν τις άλλες, είναι μια χρόνια με πολλές ιδιαιτερότητες. Βλέπουμε μια διοίκηση που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα κυρίως στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, ενώ στο αγωνιστικό έχουν πετάξει λευκή πετσέτα, αφήνοντας την ομάδα στα χέρια ερασιτεχνών προπονητών, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος σε όλους τους τομείς. Παίκτες να γυρνάνε σαν σκουπίδια στη νύχτα του Βόλου, παίκτες βεντέτες, παίκτες αντάρτες και όλοι αυτοί μαζί με τους προπονητές του τοπικού έχουν μια δικαιολογία για όλα … την κακή διαιτησία. Η υπομονή έχει και τα όρια της κύριοι.

Συγχαρητήρια για τις μεγάλες κινήσεις που κάνατε ΟΣΕ και Πανθεσσαλικό, συγχαρητήρια για τη στάση σας στο θέμα της Πύδνας, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, από το οποίο θα έπρεπε να παίρνουν τις απαντήσεις τους οι επικριτές και οι εχθροί εντός και εκτός των τειχών της ομάδας μας. Αντίθετα όμως έχουμε γίνει χαρά του κάθε χωριού επιτρέποντας στον κάθε τυχάρπαστο να πιάνει στο στόμα του απαξιωτικά τη Νικάρα μας…

Δώστε ένα τέλος σε αυτό το ερασιτεχνικό χάλι.

Είναι τυχεροί όλοι αυτοί που ρεζιλεύουν τη ΝΙΚΑΡΑ μας σε όλη την Ελλάδα που ο ιστορικός μας σύνδεσμος αυτή τη στιγμή έχει ως στόχο να σταθεί στα πόδια του δεχόμενοι τρικλοποδιές από νομοθεσία και Ερασιτέχνη (θα τα πούμε σε λίγο καιρό), αλλιώς θα τους κάναμε να μην μπορούν να βάλουν τον άγγελο στο στήθος από τον φόβο τους.

ΥΓ: Για όλους όσους κρατάνε ένα μικρόφωνο ή παίρνουν τηλέφωνο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και μας λένε ανύπαρκτους να ξέρουν ότι είμαστε εδώ και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας και σύντομα θα μπουν όλοι στη θέση τους… Θα καταλάβετε σύντομα όχι μόνο ότι δηλώνουμε το παρών, αλλά είμαστε δυνατότεροι και πιο ενωμένοι από ποτέ! ΠΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου