ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζεται για το φινάλε της χρονιάς με ντέρμπι

ετοιμάζεται-για-το-φινάλε-της-χρονιάς-201075

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις κύλησε το Σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό Βόλου, που βάσει προγράμματος τη χθεσινή 12η αγωνιστική έκανε το ρεπό του. Η ομάδα του Βόλου, μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα στην κατηγορία βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, την οποία ωστόσο θέλει να βελτιώσει, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο εκτός έδρας Μαγνησιώτικο ντέρμπι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, που είναι ταυτόχρονα το τελευταίο για τον πρώτο γύρο και για το 2017.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που έφεραν τον Λάκη Μπακάλη στο τιμόνι της ομάδας, ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο του «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Οπούντιου στο Μαρτίνο με 0-1, γεγονός που ανέβασε κατακόρυφα και την ψυχολογία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Τεχνικό επιτελείο και παίκτες εργάζονται σκληρά καθημερινά προκειμένου όλα όσα δουλεύονται στην προπόνηση, να βγαίνουν και στον αγωνιστικό χώρο και να μετουσιωθούν σε θετικά αποτελέσματα που τόσο πολύ χρειάζεται η ομάδα, προκειμένου να ανέλθει στη βαθμολογία.

Πολλά σενάρια συνεχίζουν να υποβόσκουν σχετικά με μέλλουσες διοικητικές εξελίξεις, ωστόσο ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ κλείνουν τα αυτιά τους, προκειμένου να αφοσιωθούν εξολοκλήρου στα στοιχεία που ο νέος τεχνικός προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του μέσα στις προπονήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πλην του εγχειρισμένου Ανδρέα Κόκα, όπως όλα δείχνουν, δε θα υπάρχουν άλλες απουσίες για τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, αφού και ο Βαρούχας έχει μπει ήδη σε ρυθμό προπονήσεων.

Είναι αλήθεια ότι το χθεσινό ρεπό βοήθησε τους παίκτες να πάρουν ανάσες, καθώς τα 3 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Αμβρυσσέα, ΝΠΣ Βόλος για το Κύπελλο ΕΠΣΘ και Οπούντιο ήταν μέρος ενός αγχώδους προγράμματος για τους ερυθρόλευκους.

Πλέον, η ομάδα θα επιστρέψει από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, με την πίστη ότι στον Αλμυρό ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να συνεχίσει το σερί επιτυχιών, που είχε αρχίσει στο Μαρτίνο, έχοντας δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται πλέον στην 2η θέση της βαθμολογίας και η οποία από το καλοκαίρι είχε χτιστεί από τον νυν τεχνικό των ερυθρόλευκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου