ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΑΣΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ: «Στο τέλος θα δικαιωθούν όλοι οι κόποι μας»

τασοσ-τσελεπησ-στο-τέλος-θα-δικαιωθο-205925

Πεισμωμένος βγήκε ο Ρήγας Φεραίος από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Προάστιο Καρδίτσας, σύμφωνα με τον νεαρό εξτρέμ των κυανόλευκων Τάσο Τσελεπή.

Συνέντευξη στον

ΦΟΙΒΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Βελεστινιώτες προηγήθηκαν με δικό του γκολ αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση με το ξεκίνημα της επανάληψης, για να έρθει το οριστικό «χτύπημα» δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ (2-1), με τον ισόβαθμο μέχρι και πριν το παιχνίδι ΑΟ Σελλάνων να πανηγυρίζει τελευταίος.

Άπαντες, έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα σε ακόμα μία κομβική αναμέτρηση, αυτή της ερχόμενης Κυριακής (10/12 – 3μ.μ.) με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι οφείλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να προχωρήσουν βαθμολογικά, μένοντας κοντά στις θέσεις παραμονής. Στην προσπάθειά για το δεύτερο σερί εντός έδρας επιτυχημένο αποτέλεσμα, θα έχουν στο πλευρό τους και τους παίκτες – προπονητές Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου που επιστρέφουν. Όσον αφορά τον 21χρονο Βολιώτη ποδοσφαιριστή, έφτασε πέρυσι στον Ρήγα από μία χρονιά γεμάτη γκολ (20) στον Ηρακλή Βόλου, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, οδηγώντας τον στα μπαράζ ανόδου.

Στο Βελεστίνο, από σέντερ φορ εξελίχθηκε σε μεσοεπιθετικό. Στην πρώτη του σεζόν προσαρμογής κατέγραψε 27 συμμετοχές (9 ως βασικός) με δύο γκολ. Φέτος, του έχει ανατεθεί φανερά αναβαθμισμένος ρόλος μετρώντας ήδη έξι παρουσίες στην αρχική εντεκάδα και 9 συνολικά εμφανίσεις σε 10 παιχνίδια στον 4ο όμιλο, βρίσκοντας παράλληλα δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Φανερή και η καλή του απόδοση στους τελευταίους αγώνες. Σε διάστημα μίας εβδομάδας, αρχικά δημιούργησε το δεύτερο γκολ για τον Τσιώλη στο 2-1 επί του Οπούντιου, για να σκοράρει στη συνέχεια και τα δύο τέρματα του Ρήγα Φεραίου στην εκτός έδρας νίκη – πρόκριση με ανατροπή (2-1) επί του Μαγνησιακού για το Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Τέλος, την περασμένη Κυριακή, στο 17ο λεπτό κυνήγησε μία θεωρητικά χαμένη φάση, και εκμεταλλευόμενος το λάθος γύρισμα στην άμυνα του ΑΟ Σελλάνων έκανε το ιδανικό τελείωμα ανοίγοντας το σκορ. Ο Τάσος Τσελεπής μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη μέχρι τώρα δική του πορεία αλλά και της ομάδας του στο πρωτάθλημα, σχολιάζοντας πως ο Ρήγας θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία.

Παράλληλα, εξάρει το οικογενειακό κλίμα που κυριαρχεί στις τάξεις των κυανόλευκων, ενώ πιστεύει στις δυνατότητες του συνόλου που έχει δημιουργηθεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς και στο ότι στο τέλος του δρόμου, ο σύλλογος του Βελεστίνου θα είναι αυτός που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια του ταξιδιού στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Για το γεγονός πως φέτος δείχνει ανεβασμένος πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο: «Νομίζω πως η προσωπική μου απόδοση στο γήπεδο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Δικής μου αλλά και των συμπαικτών μου. Από την αρχή της χρονιάς γνωρίζαμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο και πως θα πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Μέσω της ομάδας έρχονται οι προσωπικές διακρίσεις. Μέσα από τα παιχνίδια γίνεσαι όλο και καλύτερος, πόσο μάλλον όταν ο προπονητής σου σου δείχνει εμπιστοσύνη».

Ο Ρήγας προηγήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στο Προάστιο Καρδίτσας με δικό του γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπέστη την ανατροπή με «ψυχοφθόρο» τρόπο, καθώς δέχθηκε το δεύτερο τέρμα στο 88ο λεπτό. Ο ίδιο σχολιάζει πως το γεγονός αυτό θα πεισμώσει την ομάδα του: «Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω στις οδηγίες των προπονητών. Θεωρώ ότι κατά ένα μεγάλο βαθμό τηρήσαμε κατά γράμμα το πλάνο. Στο πρώτο ημίχρονο βγήκανε πολλά πράγματα. Είπαμε να μπούμε δυνατά, να βρούμε ένα γκολ, κι από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις συνθήκες, να ανταπεξέλθουμε και να αποκομίσουμε το μεγαλύτερο δυνατό βαθμολογικό όφελος. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα μάς δυσκόλευε πολύ ο αγωνιστικός χώρος. Ατυχήσαμε να δεχθούμε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό μας επηρέασε περισσότερο και από το δεύτερο γκολ, καθώς ήταν η πρώτη φάση της επανάληψης. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα αυτό δεν μας επηρεάζει αρνητικά. Ίσα-ίσα, μας πεισμώνει για τη συνέχεια. Ήδη έχουμε ξεκινήσει δουλειά και κοιτάζουμε αποκλειστικά τον ερχόμενο αγώνα».

Σε μία αναμέτρηση από τα παλιά, ο Ρήγας υποδέχεται την Κυριακή τον Αχιλλέα Φαρσάλων, όπου στόχος των κυανόλευκων, απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται από κάτω στην κατάταξη με μόλις επτά βαθμούς, είναι και πάλι η νίκη: «Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε μία καλύτερη βαθμολογική θέση. Σίγουρα, δεν μας αξίζει η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή και η θέση που έχουμε στην κατάταξη».

Δύο στροφές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ο Ρήγας είναι ένατος στο βαθμολογικό πίνακα με 12 βαθμούς και τρεις πόντους χαμηλότερα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο ίδιος εκφράζει ξεκάθαρα την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, αναφέροντας πως η δουλειά που γίνεται θα «εξαργυρωθεί» στο τέλος με την παραμονή για έκτη σερί σεζόν στη Γ’ Εθνική: «Φέτος, γνωρίζαμε όλοι ότι θα έχουμε ένα δύσκολο έργο. Τώρα, έχουμε εικόνα για τις περισσότερες ομάδες. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, το ίδιο και οι προπονητές μας. Άλλωστε, είμαστε μία οικογένεια με τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια. Στο τέλος θα δικαιωθούν όλοι οι κόποι μας. Αυτή η σκληρή δουλειά σε γήπεδο και προπόνηση θα ανταμειφθεί με την παραμονή στην κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου