ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταματίου: «Υποκύψαμε σε μια ανώτερη ομάδα…»

σταματίου-υποκύψαμε-σε-μια-ανώτερη-ο-207458

Νικηφόρα πέρασε από τον Αλμυρό ο ΝΠΣ Βόλος, αυξάνοντας τη διαφορά πλέον στους +8 βαθμούς από τους κυανόλευκους, ο προπονητής των οποίων, Κώστας Σταματίου, ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία το έδειξε και στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε με αμυντικούς προσανατολισμούς να κρατήσουμε το παιχνίδι, μιας και μας έλειπε ο φυσικός μας οργανωτής (σ.σ. Κυπτίου) και ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε αυτή την ομάδα, η οποία έχει κινήσεις άλλης κατηγορίας, να ανταπεξέλθουμε και στο επιθετικό κομμάτι. Κρατήσαμε όσο μπορούσαμε, μπήκαμε στο ημίχρονο με το 0-0, νομίζω όμως ότι η διαφορά στον αγωνιστικό χώρο φαινόταν. Οι παίκτες μου κατέβαλαν κάθε προσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο, νομίζω παίξαμε καθαρά και εμείς όσο μπορούσαμε και υποκύψαμε σε μια ανώτερη ομάδα. Είναι πέρα για πέρα δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς πλέον συνεχίζουμε και κοιτάμε τα παιχνίδια με ομάδες της εμβέλειάς μας.

Θεωρώ ότι ένα τέτοιο παιχνίδι, όταν το χάνεις έχεις την πίκρα της ήττας αλλά διδάσκεσαι από αυτό, από ανώτερη ομάδα, από παίκτες που μας έδειξαν τι σημαίνει ποδόσφαιρο ανώτερης κατηγορίας, το ξαναλέω, και ο Αλμυρός θα συνεχίσει πάλι σε αυτό το μοτίβο που έχει, να μπορέσει να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και από αύριο αρχίζουμε τη δουλειά για τον πολύ δύσκολο αγώνα που έχουμε με το Δίστομο.

Από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός των κυανέρυθρων, Χουάν Φεράντο, επεσήμανε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που κατέχει την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Παίζαμε εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή αμυντικά και συμπαγής, και ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε ελεύθερο χώρο για να παίξουμε γρήγορα το 1-2. Βέβαια είμαι χαρούμενος γιατί κοντρολάραμε το παιχνίδι, και στο τέλος είχαμε τους χώρους και τη δυνατότητα για να ελέγξουμε την κόντρα επίθεση του ΓΣΑ, ο οποίος είναι πολύ καλός στην αντεπίθεση. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, που έχει ακόμη πολλά παιχνίδια, και βλέπουμε πλέον τον επόμενο αγώνα απέναντι στο Βελούχι».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου