ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίσεις αθλητών από το Βελεστίνο

διακρίσεις-αθλητών-από-το-βελεστίνο-207503

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Εθνικό Πρωτάθλημα Τετράθλου, που διοργάνωσε η Ε.ΟΜ.Τ με συνδιοργανωτή το τμήμα ΚΑΠΑ του Δήμου Βεροίας στις 25 Νοεμβρίου 2017. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στάδιο «Φιλίππειον» στη Βέροια, όπου συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα, από 15 συλλόγους. Οι αγώνες του Τετράθλου διακρίνονται για τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και όλοι οι αθλητές θα πρέπει να συμμετέχουν υποχρεωτικά και στα τέσσερα αγωνίσματα του, που είναι οι μονομαχίες, σκιαμαχίες, θραύσεις και άλματα. Έτσι ανάλογα με τη διάκρισή τους σε κάθε αγώνισμα συλλέγουν πόντους για να αναδειχθούν οι Τετραθλητές της κατηγορίας τους. Από το Α.Σ. Ωρίων συμμετείχαν 10 αθλητές, 2 διαιτητές καθώς και ένας βοηθός προπονητού.

Οι αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν είναι:

Ανυφαντής Αλέξανδρος του Γεωργίου: (1η Θέση στις μονομαχίες -68 κ, 1η Θέση στις θραύσεις)

Σαμουήλ Γεώργιος του Γρηγορίου: (1η θέση στις θραύσεις, 2η Θέση στις μονομαχίες +75 κ, 2η Θέση στις σκιαμαχίες)

Νιμπής Γεώργιος του Νικολάου: (1η Θέση στις μονομαχίες +85 κ, 2η Θέση στις σκιαμαχίες)

Νανόπουλος Απόστολος του Γεωργίου: (1η Θέση στις μονομαχίες +75 κ, 2η θέση στις θραύσεις, 3η Θέση στις σκιαμαχίες)

Χατζηθεοδώρου Εμμανουήλ του Ελευθερίου: (3η Θέση στις μονομαχίες -78 κ, 3η Θέση στις θραύσεις)

Ντόβα Αγγελική του Κων/νου: (2η Θέση στις μονομαχίες -42 κ, 3η Θέση στις σκιαμαχίες) Γεροβασίλης Νικόλαος του Χρήστου: (3η Θέση στα άλματα)

Χατζηθεοδώρου Βασιλική του Εμμανουήλ: (3η Θέση στις μονομαχίες, 3η Θέση στα άλματα)

Μπαζούκη Στυλιανή του Ιωάννη: (3η Θέση στις θραύσεις)

Κολοκοτρώνης Αθανάσιος του Χρήστου: (3η Θέση στις μονομαχίες -68 κ, 3η Θέση στις σκιαμαχίες)

O A.Σ. Ωρίων Βελεστίνου κατετάγη 3ος σύλλογος στη γενική βαθμολογία. Τις υπηρεσίες τους ως Διαιτητές-Κριτές προσέφεραν οι Γεώργιος Παπατόλιας 6 Dan και Γεώργιος Νιμπής 2 Dan, ενώ ο Εμμανουήλ Χατζηθεοδώρου 2 Dan ως βοηθός προπονητού. Την αποστολή των αθλητών στην πόλη της Βέροιας συνόδευσαν επίσης οι γονείς τους καθώς και φίλοι του αθλήματος. Το Δ.Σ και ο προπονητής Γ. Παπατόλιας συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους, τους γονείς και φίλους του αθλήματος για τη συμπαράστασή τους, καθώς και όλους τους διοργανωτές που βοήθησαν για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου