ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ξέχασε τον Ρήγα ο Νάσος

δεν-ξέχασε-τον-ρήγα-ο-νάσος-208951

Με επιστολή που έστειλε ο Νάσος Καρακώστας στο Μουσικό Βαγόνι για τον Ρήγα Φεραίο δεν έδειξε να ξεχνά την ομάδα στην οποία ξεκίνησε φέτος, αλλά οι καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις και η συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τους Βελεστινιώτες και για την ώρα από το ποδόσφαιρο, δίνοντας προτεραιότητα στη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Ένιωσα την ανάγκη σήμερα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, μιας και τόσο καιρό δεν προλάβαινα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αλλά ήταν θέμα χρόνου.

Έτσι ήρθε αυτή η στιγμή. Φέτος, μέσα σε ελάχιστους μήνες γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους, από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Σήμερα θα μιλήσω για την πρώτη. Είναι αυτή που ακολουθούσα από μικρός, του ποδοσφαίρου… Τον περασμένο Ιούλιο γνώρισα κάποια παιδιά. Θυμάμαι όταν είχα πει ότι θα είμαι σε μια ομάδα, ήθελα τόσο πολύ να έρθει η μέρα για την πρώτη προπόνηση, ήθελα τόσο πολύ να φορέσω εκείνη τη φανέλα και να παίξω. Ο λόγος για τον ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ, αυτή την ιστορική ομάδα. Από τη μία ήθελα τόσο πολύ να ξεκινήσω, από την άλλη είχα άγχος για το πώς θα είναι τα παιδιά εκεί. Μέχρι που έφτασα στο Βελεστίνο και από την πρώτη μέρα αποδείχθηκε πιο όμορφο από ό,τι περίμενα. Η υποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Όσο περνούσαν οι μέρες και οι προπονήσεις γινότανε πιο δυνατές, τόσο πιο πολύ δενόμουν με τα παιδιά. Μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα απέκτησα μια οικογένεια με 20 αδέρφια. Πραγματικά, θα μπορούσα να γράφω χωρίς να σταματήσω, αλλά θα συντομεύσω. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ρήγα. Πραγματικά είναι άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και όσο θα υπάρχουν άνθρωποι σαν τη σημερινή διοίκηση θα υπάρχει και ΡΗΓΑΣ, και θα βρίσκεται εκεί που πρέπει. Να είστε πάντα καλά λοιπόν ΑΔΕΡΦΙΑ μου. Να ξέρετε ότι είστε τυπάρες, σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν προσωπικά και ιδιαίτερα τους δύο προπονητές μου, τον Χρήστο και τον Γιώργο. Γιατί όταν βλέπεις παιδιά με τέτοιο πάθος για αυτό που κάνουνε και αγαπάνε, το αποκτάς κι εσύ. Παίρνεις από το χέρι το πάθος και δεν φοβάσαι τίποτα, απλά προχωράς. Αυτά τα λίγα είχα να πω. Να είστε πάντα καλά και σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να πετύχετε αυτό που θέλετε γιατί από ό,τι κατάλαβα τίποτα δεν είναι αδύνατον, παρά μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στον Θεό».

Με τη σειρά του ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος απάντησε με ανακοίνωση του, αναφέροντας: «Η διοίκηση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας Νάσο Καρακώστα, για τα όμορφα λόγια με τα οποία εξέφρασε τα συναισθήματά του, σε επιστολή που απέστειλε στο “Μουσικό βαγόνι”, για την “οικογένεια” που λέγεται Ρήγας. Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να χτίσει μια γερή καριέρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Νάσο, συνέχισε να μας γεμίζεις υπερηφάνεια και παίξε μπάλα στο τραγούδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου