ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χρυσός» βαθμός για Βόλος 2004 ισοπαλία για Μαγνησιακό

χρυσός-βαθμός-για-βόλος-2004-ισοπαλία-γ-210369

Σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέσπασε η ομάδα του Βόλος 2004 από την ΑΕΛ, στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελώνα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα αγωνιστικά και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ της Ζντράκοβιτς στο 29’ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58’ με τη Σύρμου και να κρατήσει το αποτέλεσμα έως το τέλος, παίρνοντας παράλληλα τον πολύτιμο βαθμό.

Οι Λαρισαίες που προηγήθηκαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ της Ζντράκοβιτς είχαν αρκετές φάσεις, βρήκαν όμως εμπόδιο την καταπληκτική Χατζηλαζάρου, που είπε «όχι» πολλές φορές στις επιθετικές τους ενέργειες, αν και ήταν αμφίβολη μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 1-0 υπέρ της ΑΕΛ, όμως στο δεύτερο μέρος οι ψυχωμένες Βολιώτισσες με τη Σύρμου που βρήκε και πάλι δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Γρηγοριάδη κατάφεραν να αντιδράσουν, κρατώντας μάλιστα έως το τέλος το θετικό αποτέλεσμα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Βόλου αποτελεί η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο στάδιο ΕΑΚ την ερχόμενη Κυριακή 10/12.

Για τον Βόλος 2004 έπαιξαν οι: Χατζηλαζάρου, Λεονταρίτη, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Δημητριάδη, Ανδρέου, Γρηγοριάδη (75’ λ.τ. Πούλιου), Πάσχου

Ισόπαλος 3-3 ο Μαγνησιακός

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού που αναδείχθηκε ισόπαλη με το εντυπωσιακό 3-3, με τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι Βολιώτισσες προηγήθηκαν στο 18’ με την Κουλοχέρη, για να ισοφαριστούν δύο λεπτά αργότερα από την Μπάσκα, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν το προβάδισμα στο 27’, με 1-2. Η Λουκουπούλου ισοφάρισε εκ νέου για το 2-2 στο 33’ και δύο λεπτά αργότερα η ίδια παίκτρια έκανε το 3-2, με το Μαγνησιακό να έχει το προβάδισμα στη λήξη του ημιχρόνου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73’, με την Κούκα να ισοφαρίζει σε 3-3 για την ομάδα της Θεσπρωτίας.

Για την ομάδα του Δημήτρη Δεβρίκη έπαιξαν οι: Ξάνθη, Ζαμπάκα, Πέτση, Χατζηκυριάκου, Κανάκη, Δερβενιώτη (60’ Μπασδέκη), Παπασακελλαρίου, Γκέκα, Κουλοχιέρη , Χρυσικοπούλου, Λουκοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου