ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Καρδίτσα ο Ρήγας Φεραίος

στην-καρδίτσα-ο-ρήγας-φεραίος-211713

Χωρίς την αγωνιστική βοήθεια των παικτών – προπονητών (ο Αλεξίου δεν θα παίξει, ο Σπαθής παραμένει αμφίβολος), αλλά με την πεποίθηση πως μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από ακόμα μία έδρα, ο Ρήγας Φεραίος ταξιδεύει στο Προάστιο Καρδίτσας για να αντιμετωπίσει σήμερα (3μ.μ.) τον ισόβαθμο ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Οπούντιο την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα και σε Μαγνησιακό για το Κύπελλο την Τετάρτη, λειτούργησαν ως βάλσαμο για την ομάδα των Σπαθή – Αλεξίου, με την ψυχολογία στο κυανόλευκο στρατόπεδο να είναι πολύ καλή και το κλίμα στην ομάδα ενωτικό.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ρήγα δούλεψαν σκληρά ολόκληρη την εβδομάδα στις προπονήσεις, με το τεχνικό τιμ των Βελεστινιωτών να εστιάζει στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων, καθώς οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή, και οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα για αμφότερες θα λειτουργήσει θετικά στην προσπάθεια που κάνουν να σωθούν όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Στόχος για τον Ρήγα στο σημερινό παιχνίδι είναι η νίκη, κάτι που οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν με όλα τους τα όπλα, χωρίς πάντως η ισοπαλία σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι να θεωρείται απαγορευτική. Χθες Σάββατο, ο Ρήγας δούλεψε κυρίως πάνω στο κομμάτι της τακτικής, στην τελευταία προπόνηση πριν το κρίσιμο παιχνίδι στην Καρδίτσα.

Για τον Ρήγα δεν υπολογίζεται ο παίκτης – προπονητής Γιώργος Αλεξίου (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες την Κυριακή κόντρα στον Οπούντιο κι είναι τιμωρημένος), ο οποίος, πάντως θα βρίσκεται στο Προάστιο της Καρδίτσας. Επίσης, απόντες θα είναι και οι Μπόρας, Γεωργατζής, που είναι στρατευμένοι. Ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή του έτερου παίκτη – προπονητή Σπαθή, ο οποίος αν και προπονήθηκε όλη την εβδομάδα, παραμένει αμφίβολος.

Η 19μελης αποστολή που θα ταξιδεύει αυθημερόν από το Βελεστίνο είναι η εξής: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Ράπτης, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Πατσής, Λάμπρου, Παπακώστας, Χατζησταμάτης, Παπαγεωργίου, Σούγκαρης, Νασιακόπουλος, Τσελεπής, Τσιώλης, Τζοβάρας, Τζέκα, Σπαθής, Μπομπότης.

  • Την αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Προαστίου θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Διώτης, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Κούρλο και Σπύρο Μπύρο, όλοι από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου