ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράση για Βόλος 2004 και Μαγνησιακό

δράση-για-βόλος-2004-και-μαγνησιακό-212486

Αγωνιστικές υποχρεώσεις υπάρχουν αύριο για αμφότερες τις βολιώτικες ομάδες στα γυναικεία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, με τον ΑΣ Βόλος 2004 να ταξιδεύει στη Λάρισα, όπου φιλοξενείται από την τοπική ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, και τον Μαγνησιακό να υποδέχεται στον Βόλο τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Όσον αφορά τον Βόλος 2004, το σύνολο του Γιώργου Πλατανιά έως τώρα πραγματοποιεί μια αξιόλογη πορεία στη μάχη της παραμονής στην Α’ Εθνική κατηγορία. Η μεγάλη νίκη επί των Τρικάλων 2011 πριν από δύο εβδομάδες στον Βόλο για την 4η αγωνιστική αποτελεί παράδειγμα, για μία ομάδα που φέτος μετρά αρκετές απουσίες και τραυματισμούς, ωστόσο έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει ιδιαίτερα θετικά στο δύσκολο πρόγραμμα. Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελώνα (3μ.μ.) είναι δύσκολο, με τις δύο ομάδες πάντως να ισοβαθμούν, έχοντας αμφότερες 6 βαθμούς. Οι Βολιώτισσες θα επιδιώξουν τον βαθμό ή βαθμούς, που θα τις εδραιώσουν στη μέση του πίνακα κατάταξης. Από τη διοργανώτρια αρχή, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Νικόλαο Τζάνη και Ιωάννη Κωστή από τις ΕΠΣ Τρικάλων και Λάρισας αντίστοιχα.

Η ομάδα του Μαγνησιακού, σε μια μεταβατική χρονιά με αλλαγή προπονητή και μεταβολές στο ρόστερ, και με έμφαση στα νεαρά κορίτσια με στόχο τη συγκομιδή εμπειριών, φιλοξενεί αύριο (3μ.μ.) στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, ομάδα με την οποία συγκατοικεί στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς πόντο. Η ομάδα του Μαγνησιακού έχει δώσει 3 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μην έχοντας κάνει ακόμη το ρεπό της. Στόχος για τα κορίτσια του Δημήτρη Δεβρίκη είναι να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ώστε να αλλάξει και η ψυχολογία μετά τις απανωτές ήττες από Νεφέλες Πιερίας, Προοδευτική Περάματος και Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, αλλά και να επέλθει βαθμολογική άνοδος. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτριος Μίχος από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς του Δημήτριο Κοτούμπα και Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την ίδια Ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου