ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΣ Αλμυρού: «Να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια»

γσ-αλμυρού-να-σταθούμε-αρωγοί-στην-πρ-216515

Σε ένα μίνι απολογισμό προχώρησε το Δ.Σ. του ΓΣ Αλμυρού, ζητώντας τη στήριξη όλων στην προσπάθεια και στο έργο που επιτελεί ο σύλλογος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως εδώ και τρία χρόνια η δημοτική αρχή δεν έχει στηρίξει τους κυανόλευκους.

Ακόμη απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Αθ. Ραγάζος, στηρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Κώστα Σταματίου στο ντέρμπι κορυφής με τον ΝΠΣ Βόλος.

«Το Δ.Σ του Συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, να επικοινωνήσει με τους φιλάθλους, αθλητές και γονείς αυτών, προπονητές, φροντιστές και φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το έργο που επιτελείται στον ιστορικό μας ΣΥΛΛΟΓΟ, αλλά και την πορεία όλων των τμημάτων που καλλιεργούνται και αναπτύσσονται σ’ αυτόν.

Σε μία παρατεταμένη οικονομική και κοινωνική κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας, προσδοκούμε την ένωση δυνάμεων των φίλων, μελών και φορέων, για την παραπέρα ανάδειξη και ενίσχυση του σπουδαίου έργου το οποίο παράγει ο Γ.Σ.Α στη νεολαία μας και αποτελεί άμεση προτεραιότητα όλων μας.

Αναδεικνύοντας τα αθλητικά τμήματα που λειτουργούν στον Σύλλογο, θα κάνουμε προς ενημέρωση όλων μία περιληπτική παρουσίαση αυτών:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του Γ. Σ. Αλμυρού, αγωνίζεται από φέτος για πρώτη φορά στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, μετά την άνοδό της από την Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και έχουμε βάλει στόχο να μείνουμε και να πρωταγωνιστήσουμε σ’ αυτή την ΕΘΝΙΚΗ. Στις δέκα δε πρώτες αγωνιστικές φιγουράρει στη δεύτερη θέση και την ερχόμενη Κυριακή στο Στάδιο Αθανάσιος Ραγάζος αντιμετωπίζει τον πρώτο στη βαθμολογία Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ. Μένοντας προσγειωμένοι στον στόχο μας καλούμε τους φιλάθλους μας και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, να ενισχύσουν αυτή τη κοινή προσπάθεια με τη μαζική τους παρουσία στο γήπεδο. Παράλληλα στη διάρκεια του αγώνα θα γίνει λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση της αγαπημένης μας ομάδας και παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν στον αγώνα να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια, βλέποντας την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται με επιτυχία σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ταυτόχρονα διατηρούμε άλλα τρία τμήματα ποδοσφαίρου, ΝΕΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ –

ΤΖΟΥΝΙΟΡ, με συνολικά εξήντα αθλητές, με συμμετοχή στα πρωταθλήματα που διοργανώνονται και ταυτόχρονη καλλιέργεια τμημάτων υποδομής…

ΜΠΑΣΚΕΤ: Συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α1 της ΕΣΚΑΘ με σταθερή πορεία εδώ και πολλά χρόνια σ΄ αυτό, και στο φετινό πρωτάθλημα φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ταυτόχρονα διατηρούμε τμήματα υποδομής με ογδόντα συνολικά αθλητές και ταυτόχρονη καλλιέργεια τμημάτων υποδομής…

ΣΤΙΒΟΣ: Από τα πιο ιστορικά τμήματα πανελλαδικά με ανάδειξη σπουδαίων αθλητών (Ραγάζος, Σακελλαρίδης, κλπ), με συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, και εξήντα συνολικά αθλητές και αθλήτριες, και ταυτόχρονη καλλιέργεια τμημάτων υποδομής.

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Συμμετοχή με επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα, σαράντα αθλήτριες και ταυτόχρονη καλλιέργεια τμημάτων υποδομής.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργούμε με επιτυχία αυτό το τμήμα, στο οποίο μαθαίνουν την αξία της άθλησης πολλοί μικροί μας φίλοι.

Στον σύλλογό μας αθλούνται, λοιπόν, πάνω από τριακόσιοι αθλητές και αθλήτριες στα ενεργά ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του ιστορικού μας ΣΥΛΛΟΓΟΥ, και η απομάκρυνσή τους απ’ άλλες επώδυνες και επικίνδυνες ασχολίες, με την παράλληλη πρωταγωνιστική πορεία όλων των αγωνιστικών τμημάτων, σ’ αυτή τη κρίσιμη καμπή που περνά η πατρίδα, μας προτρέπει όλους μας να σταθούμε αρωγοί σ’ αυτή τη προσπάθεια.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους αθλητές, προπονητές, φροντιστές για τη προσπάθεια που καταβάλουν για να κρατούν τον Γ.Σ.Α ψηλά εκεί που αρμόζει να βρίσκεται σύμφωνα με την ιστορία του.

Αξίζει όμως αλλά, και επιβάλλεται ταυτόχρονα να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία και να ευχαριστήσουμε τους φίλαθλους, την τοπική κοινωνία, τους γονείς των αθλητών και τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής μας, οι οποίοι συνδράμουν κάτω από τις πολύ αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές σημερινές συνθήκες, αυτή μας τη προσπάθεια και κρατούν ψηλά τον Γ.Σ.Α.

Παράλληλα δεν μπορούμε να μη στηλιτεύσουμε την παντελή απουσία των μεγάλων επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στη περιοχή μας, και ιδιαίτερα της δημοτικής αρχής, σ’ αυτή τη κοινή μας προσπάθεια, καθότι τρία χρόνια τώρα ο Γ.Σ.Α δεν έχει λάβει βοήθεια ούτε ένα ευρώ.

Εμείς όμως συνεχίζουμε με την αρωγή και συμπαράσταση των απλών φιλάθλων να κρατάμε ψηλά τον ιστορικό Γ.Σ.Α. εκεί που πρέπει να τον έχουμε, και όλοι μας κρινόμαστε για τις πράξεις και τις παραλείψεις μας.

Όλοι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 3μ.μ στο Στάδιο Αθανάσιος Ραγάζος να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στο ντέρμπι με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου