ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποδέχεται τον Οπούντιο στο Βελεστίνο

υποδέχεται-τον-οπούντιο-στο-βελεστίν-220216

Τον Οπούντιο Μαρτίνου αντιμετωπίζει σήμερα (3μ.μ.) στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες, τόσο στο Νεοχώρι με τον Διγενή όσο και με τον Αστέρα Ιτέας στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρουν βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα.

Η ομάδα των Σπαθή-Αλεξίου βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, μαζί με τη Θήβα, δύο πόντους κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, και η αναμέτρηση με τον Οπούντιο λογίζεται ως μία ευκαιρία να επιτευχθεί η επιστροφή στα «τρίποντα».

Στον αντίποδα, η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από ισοπαλία, 1-1, με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Μαρτίνο. Σε οκτώ αγώνες έχει μαζέψει δύο βαθμούς λιγότερους από το σημερινό της αντίπαλο, έχοντας μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο από το ταξίδι και το ματς στο Βελεστίνο.

Εμπόδια ένεκα των απόντων θα αντιμετωπίσει και πάλι το σύνολο των Σπαθή – Αλεξίου – Γάτου. Ο πρώτος ξεκίνησε σιγά-σιγά τρέξιμο, αλλά θα μείνει για τρίτο διαδοχικό αγώνα εκτός λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ελπίζοντας να παρουσιαστεί έτοιμος στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΟ Σελλάνων, στο Προάστιο Καρδίτσας. Οι Μπόρας και Γεωργατζής επιπλέον θα είναι απόντες λόγω στράτευσης. Αντίθετα, ο Αλεξίου εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής και επιστρέφει, τη στιγμή που ο Λάμπρου παραμένει εκτός μάχης λόγω διαστρέμματος που είχε υποστεί.

Στα ενδιαφέροντα στατιστικά – σημαδιακά στοιχεία της αναμέτρησης, ο ορισμός του διαιτητή Στυλιανού Λεωνίδα από την ΕΠΣ Τρικάλων. Ο συγκεκριμένος ρέφερι διηύθυνε τον περσινό αγώνα (1-0) με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Δημοτικό Στάδιο στις 12 Φεβρουαρίου του 2017. Στο σημερινό παιχνίδι, θα έχει βοηθούς τους Νικόλαο Τζάνη και Κωνσταντίνο Σταφυλά από την ίδια Ενωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου