ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενωσαν τις δυνάμεις τους στο «Καραγάτς»

ενωσαν-τις-δυνάμεις-τους-στο-καραγάτ-221737

Στο προπονητήριο «Καραγάτς» φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σάββατο 18 Νοεμβρίου αθλητές και αθλήτριες από τον Βόλο, τη Λάρισα και την Καρδίτσα. Ύστερα από πρόσκληση της ΑΕΣΓΒΕ, πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση των τοπικών ομάδων ενόργανης «Ιάσων» και «Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου», με τις ομάδες του γειτονικού νομού «Φιλαθλητικό» και «Γ.Ε. Λάρισας», καθώς και τον «Γ.Σ. Ερμής Καρδίτσας».

Μέσα από μια οργανωμένη διαδικασία, οι τεχνικοί της ΕΓΟ (Σμαρώ Μήτσα, Χ. Κασιόλας – Δ. Γιαννουλίδης), είχαν την ευκαιρία να δουν τους αθλητές και τις αθλήτριες των πέντε συλλόγων, παρέχοντάς κάθε δυνατή βοήθεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η προσπάθεια που κατέβαλλαν τα παιδιά και η άριστη συνεργασία των προπονητών τους, συνέβαλλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία είχε σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες χρήσιμα εφόδια για το έργο τους.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ Χρήστος Ψαθάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των συλλόγων για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα, και τους οικοδεσπότες για τη φιλοξενία τους, τόνισε τον σημαντικό ρόλο που κατέχουν τα σωματεία της περιφέρειας, αλλά και την πρόθεση της Ένωσης να τον ενισχύσει μέσα από μελλοντικές δράσεις που σχεδιάζονται, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τη διοίκηση της ΕΓΟ και τον πρόεδρό της, Θανάση Βασιλειάδη.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Ομοσπονδία Γυμναστικής εξέδωσε ο Ιάσων Βόλου αναφέροντας: «Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Γυμναστικής και τους προπονητές της για την επίσκεψη στην πόλη μας και για τις χρήσιμες συμβουλές τους στους μικρούς αθλητές των ομάδων Βόλου και Λάρισας. Επίσης τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τις υποδείξεις τους για τη σωστή τοποθέτηση των οργάνων στον χώρο του Δημοτικού γυμναστηρίου της πόλης μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου