ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Θέο και Καραγκιολίδη

χωρίς-θέο-και-καραγκιολίδη-221792

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Χθες Πέμπτη απολογήθηκαν τελικά στη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου με οι Θέος και Καραγκιολίδης, για τα παραπτώματα στα οποία οι δύο ποδοσφαιριστές υπέπεσαν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν… περίεργη συμπεριφορά στο προηγούμενο παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα, με τον Θέο να αποχωρεί από το Πανθεσσαλικό στο ημίχρονο του παιχνιδιού και τον Καραγκιολίδη να μην εμφανίζεται στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή πριν την αναμέτρηση, με τον βασικό τερματοφύλακα των Βολιωτών να παρακολουθεί το παιχνίδι από τις εξέδρες.

Τόσο ο 30χρονος γκολκίπερ Φώτης Καραγκιολίδης, όσο και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Θέος δεν προπονήθηκαν για μία ακόμη μέρα με την υπόλοιπη ομάδα, με συνέπεια να μη συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Κώστα Μπράτσου για το κυριακάτικο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου, με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο. Εξάλλου έχουν αμφότεροι κληθεί σε απολογία, με το μέλλον τους στην ομάδα να παραμένει αβέβαιο.

Τα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δε σταματούν εδώ, με τον σοβαρό τραυματισμό του Ανδρέα Κόκα, ακόμη ενός βασικού παίκτη των ερυθρόλευκων, να αποτελεί «πονοκέφαλο» και να χρήζει άμεσης λύσης.

Ο 20χρονος αμυντικός, που «κληρονόμησε» ρήξη πρόσθιου χιαστού από το προηγούμενο παιχνίδι των Βολιωτών, χειρουργήθηκε προχθές Τετάρτη στην Αθήνα και πλέον έχει επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα. Εκεί θα παραμείνει και για τους επόμενους μήνες, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως, μην μπορώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ενόψει του παιχνιδιού με τον Αμβρυσσέα, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει… και το πλαστικό τερέν στο οποίο θα αγωνιστεί στο Δίστομο. Η γηπεδούχος ομάδα, έως τώρα, χρησιμοποιούσε το Δημοτικό των Άσπρων Σπιτιών Βοιωτίας για τα εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας άλλωστε αγωνιστεί εκεί τόσο με Ρήγα Φεραίο και όσο Νίκη Βόλου.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η ομάδα από τη Βοιωτία δήλωσε ως έδρα το Δημοτικό γήπεδο Διστόμου, με τους ερυθρόλευκους να πρέπει να προσαρμοστούν εκ νέου σε πλαστικό τάπητα, μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Βελούχι. Για τον λόγο αυτό, σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ, προκειμένου να συνηθίσουν όσο μπορούν έναν ομολογουμένως δύσκολο τάπητα, σε σχέση με το χορτάρι, στο οποίο δίνεται η πλειοψηφία των παιχνιδιών.

Εκδρομή διοργανώνουν οι Αustrian Boys

Δίπλα στην ομάδα του Ολυμπιακού θα σταθούν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Austrian Boys, που οργανώνουν εκδρομή προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys αναφέρει: «Κυριακή στις 11.00 αναχώρηση από τα γραφεία των Austrian Boys στην οδό Αναλήψεως για την εκδρομή στο Δίστομο. Τιμή συμμετοχής στην εκδρομή: 10 ευρώ. Συμμετοχές ως την Παρασκευή (24/11) στο τηλέφωνο: 6974 145882.

Υ.Γ: Περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Ανδρέα Κόκα. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας».

Τον Ίωνα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός

Αγωνιστική δράση υπάρχει αύριο για τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται των Ίωνα, στις 5μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ. Απόντες για τους γηπεδούχους θα είναι τόσο ο Γιώργος Παρασκευάς που θα βρίσκεται εκτός Βόλου, όσο και ο τραυματίας Νίκος Τσαπράζης. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ αναφέρονται τα εξής:

«Τον ΑΣ ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ υποδέχεται η ανδρική ομάδα μας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Μετά την άνετη νίκη επί του ΓΣ Βόλου, η οποία σε συνάρτηση με την ήττα του Σπάρτακου Λάρισας από το Διμήνι μας έφερε μόνους πρώτους στη κορυφή, ο Ολυμπιακός του Βόλου μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Ίωνα με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση αφενός του αήττητου, αφετέρου την παραμονή στη κορυφή.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα έχουν απόντα τον Γιώργο Παρασκευά, που θα βρίσκεται εκτός Βόλου, και τον Νίκο Τσαπράζη ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος με τη Σκιάθο, και θα υποβληθεί σε εγχείριση.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται στον Νίκο Τσαπράζη ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημα τους και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας. Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου