ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τον… θρίαμβο στο σοκ

από-τον-θρίαμβο-στο-σοκ-223356

Η ατμόσφαιρα στη Σεβίλλη πάγωσε όταν, μετά το παιχνίδι όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε κάνει μία θριαμβευτική επιστροφή και από 0-3 ισοφάρισε σε 3-3, το βράδυ της Τρίτης τη Λίβερπουλ για το Champions League, έγινε γνωστό ότι ο προπονητής της ομάδας Εντουάρντο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Η Σεβίλη επιβεβαίωσε χθες το πρωί με ανακοίνωσή της τα δυσάρεστα νέα για τον Εντουάρντο Μπερίσο. Οπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Αργεντινός τεχνικός πάσχει από αδενοκαρκίνωμα του προστάτη και το προσεχές διάστημα, μετά από μία σειρά νέων εξετάσεων, θα αποφασιστεί η μέθοδος αντιμετώπισης της ασθένειας. Ο ισπανικός σύλλογος εκφράζει στην ανακοίνωσή του τη συμπαράστασή του στον 48χρονο προπονητή, χωρίς να αναφέρει τι θα γίνει με την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κανείς μέχρι και το βράδυ της Τρίτης δεν γνώριζε για την περιπέτεια της υγείας του τεχνικού των Ανδαλουσιάνων, μέχρι που το αποκάλυψε ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μπερίτσο είπε στους παίκτες του ότι έχει καρκίνο στην ανάπαυλα του ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ των «κόκκινων».

Ήταν τόσο φορτισμένο το κλίμα, που οι παίκτες της Σεβίλλης, αμέσως μετά την απίστευτη ισοφάριση σε 3-3 στο 94’, έπεσαν πάνω στον προπονητή τους, στον οποίο αφιέρωσαν το κατόρθωμά τους!

Ο Μπερίσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και την επική ανατροπή δεν είπε τίποτα στους δημοσιογράφους για την κατάστασή του αν και αποκάλυψε τι είπε στα αποδυτήρια. «Τους είπα ότι πρέπει να παίξετε με την ψυχή σας γιατί δεν υπάρχει λάθος που δεν διορθώνεται. Συζητήσαμε να δείξουμε την υπερηφάνεια που έχουμε τονίζοντας ότι πρέπει να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ», είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

Προσφέρει το ιατρικό της τιμ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα που έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις με τους Αμπιντάλ και Βιλανόβα, προσφέρει το ιατρικό της τιμ στον τεχνικό των Σεβιγιάνων, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό άθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου