ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίσεις για αθλητές του Νικόμαχου Βόλου

διακρίσεις-για-αθλητές-του-νικόμαχου-224730

Το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Νοεμβρίου έγινε το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Με συμμετοχή 500 αθλητών και 80 συλλόγων και για τις δύο ημέρες, οι αθλητές του Νικόμαχου κατάφεραν να πάρουν δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια.

Χρυσό μετάλλιο πηρέ η Αγγελική Βογιατζή στην κατηγορία -53 γυναικών μετά από καταπληκτική απόδοση. Επίσης χρυσό μετάλλιο πηρέ ο Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -37 παίδων, παίζοντας πολύ έξυπνα όλους τους αγώνες του.

Χάλκινο μετάλλιο πηρέ ο Κωστάκης Νίκος στην κατηγορία -65 παίδων, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση αλλά έχασε στον ημιτελικό, και επίσης χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Αντωνίου Χρήστος στην κατηγορία -53 παίδων, που έπαιξε πολύ καλά αλλά έχασε και αυτός στον ημιτελικό. Καλή απόδοση και παρουσία είχαν οι Ιωάννου Ελευθέριος και Ευαγγελινός Ευάγγελος, αλλά όμως δεν κατάφεραν να διακριθούν.

Στις 17,18,19 Νοεμβρίου έγινε επίσης στην Αθήνα το διεθνές πρωτάθλημα «Greece open G1» στο οποίο συμμετείχαν 900 αθλητές από εθνικές ομάδες και συλλόγους από 30 χώρες. Σε αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν τρεις αθλητές του Νικόμαχου, οι Βαινάς Κωνσταντίνος, Σανίδας Νικόλαος και Δαμαλάς Μανώλης. Δυστυχώς και οι τρεις αθλητές δεν κατάφεραν να πάρουν ένα μετάλλιο, αφού έχασαν στα προημιτελικά έχοντας αποκομίσει όμως εμπειρίες βασικές για το μέλλον.

Επόμενος σταθμός το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και το Πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ, στο οποίο θα δώσουν παρών όλοι οι αθλητές του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου