ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στρούγγης: «Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν»

στρούγγης-ευχαριστώ-όσους-με-βοήθησ-224768

Δύσκολη φάση χαρακτήρισε το πέναλτι που υποδείχθηκε εις βάρος του ο Στέφανος Στρούγγης, ο οποίος δήλωσε περήφανος για το γκολ του στο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ατρομήτου την περασμένη Δευτέρα στην Τούμπα. Ο 20χρονος Βολιώτης αμυντικός υποστήριξε πως ένιωσε περήφανος για την εμφάνισή και το γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του, καθώς πρόκειται για ένα όνειρό του που βγαίνει αληθινό. Παράλληλα για τη φάση του πέναλτι τόνισε πως είναι μία δύσκολη φάση για την οποία δεν μπορεί να αποφασίσει σίγουρα αν ήταν ή δεν ήταν. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ντεμπούτο του: «Νιώθω περήφανος, ευτυχισμένος και λυπημένος. Η ομάδα μας είχε ένα ατυχές αποτέλεσμα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ήταν μία άτυχη στιγμή το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν. Βάζω το κεφάλι κάτω και κοιτάω πώς θα βελτιωθώ. Είναι ένα ατυχές αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι».

Για την προτροπή του στα νέα παιδιά και τους επίσης Βολιώτες Λημνιό και Κατράνη, που αναδείχθηκαν μέσω του Ατρομήτου: «Είμαι ευτυχισμένος για ό,τι πέτυχα. Τα νέα παιδιά πρέπει να δουλεύουν σκληρά, να έχουν υπομονή και όλα θα γίνουν. Συνδυάζω ποδόσφαιρο και σπουδές, και έτσι πρέπει να κάνουν όλα τα νεαρά παιδιά. Από τα 17 μου είμαι στον Ατρόμητο. Όλα μου πάνε καλά, εύχομαι να έχω υγεία πάνω από όλα.

Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στις ακαδημίες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παικτών που έχουν βγει από εκεί όπως ο Κατράνης, ο Λημνιός και άλλοι. Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου