ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από το Πανθεσσαλικό στο Τμήμα

από-το-πανθεσσαλικό-στο-τμήμα-226119

Συνέχεια στα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δόθηκε χθες Δευτέρα, με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη να μηνύει τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος απάντησε με αντιμήνυση, τόσο στον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης διοίκησης, όσο και στον γιο του Γιώργο.

Συγκεκριμένα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο πρώτος παρουσιάστηκε χθες το πρωί στις 9μ.μ. αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με τη μήνυση για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, για όσα έλαβαν χώρα στο περιθώριο της αναμέτρησης Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βόλος.

Ο Αχιλλέας Μπέος λίγο πριν αφεθεί ελεύθερος -μετά από εντολή του εισαγγελέα- προχώρησε σε αντιμήνυση (επίσης γιαεξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή) τόσο κατά του Παναγιώτη Μποτσιβάλη όσο και του υιού του Γιώργου, με τους δύο άνδρες να παρουσιάζονται επίσης αυτοβούλως στο Αστυνομικό Μέγαρο λίγο μετά τη 1μ.μ. και μετά από λίγη ώρα να αφήνονται ελεύθεροι έπειτα από νέα εντολή του Εισαγγελέα, και πλέον αναμένεται να προσδιοριστεί σε βάρος των τριών ανδρών τακτική δικάσιμος.

Ανακοίνωση Austrian Boys για τα δρώμενα του Πανθεσσαλικού

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με αφορμή το κυριακάτικο ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, στην οποία εξαίρουν το χειροκρότημα της εξέδρας προς τεχνικό επιτελείο και προπονητές, και την αντίδραση του κόσμου παρά την ήττα της βολιώτικης ομάδας. Αναλυτικά:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 4.000 “αλκοολικούς” (και όχι 30) που εχθές έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, στέλνοντας το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα και αναδεικνύοντας το ξεμπρόστιασμα του υπόδικου. Χθες και σήμερα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο γίνεται πάρτι εναντίον του υπόδικου και σκηνογράφοι σε όλο αυτό ήμασταν όλοι εμείς. Αυτό θέλαμε και αυτό πετύχαμε. Οι απειλές του και επιθέσεις του δεν μας αγγίζουν, πλέον τον μάθαμε…

Η αντίδραση του κόσμου μετά την ήττα της ομάδας, να χειροκροτεί 4.000 λαός και να αποθεώνει τους παίκτες σαν νικητές, ήταν το μήνυμα για την επόμενη μέρα. Συσπείρωση γύρω από την ομάδα και τα καλυτέρα έρχονται.

ΥΓ. Οι παρατρεχάμενοι κάτι ξέχασαν στο πέταλο…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου