ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέτυχε να πάρει την πρώτη νίκη στο Βελεστίνο, πληρώνοντας τις απουσίες ο Ρήγας Φεραίος

απέτυχε-να-πάρει-την-πρώτη-νίκη-στο-βελ-227420

Δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο μέσα στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος, που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Ιτέας, για την 9η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι Βελεστινιώτες, που αγωνίστηκαν με ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών όπως οι Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Αλεξίου, αλλά και των στρατευμένων Θάνου Μπόρα και Ντίνου Γεωργατζή, είχαν την ελαφριά υπεροχή, κάποιες καλές ευκαιρίες, δεν είχαν ωστόσο την τελική προσπάθεια, μην μπορώντας να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη.

Το παιχνίδι

Μόλις στο 5’ ο Νασιακόπουλος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά, με τον Πάπο όμως να μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκάγκας επιχείρησε ένα σουτ σχεδόν από το κέντρο, το οποίο πέρασε άουτ, χωρίς να απειλήσει. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες, με τον Ρήγα να βρίσκει τους διαδρόμους, χωρίς όμως να μπορεί να επιτύχει μια εύστοχη τελική προσπάθεια.

Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή. Στη φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Αλεξίου που έκανε ωραίο δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη.

Ο Ρήγας αντέδρασε και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 39’. Ο Τζοβάρας βγήκε από δεξιά με κάθετη μπαλιά και ενώ γλίστρησε, σηκώθηκε και προσπάθησε να περάσει τον Πάπο, ο οποίος τον ανέτρεψε. Στη συνέχεια, σε σουτ του Τσελεπή οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν την μπάλα, σώζοντας την ομάδα τους από βέβαιη παραβίαση. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως άλλη ευκαιρία, με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 48’, ο Τσελεπής συνέκλινε από αριστερά στην περιοχή και σούταρε, ο Πάππος δεν μπλόκαρε σταθερά, ο Τζοβάρας πήρε το ριμπάουντ και πλασάρε, στέλνοντας όμως την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Νασιακόπουλος έφυγε σε αντεπίθεση, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό, με τον Παπαγιάννη να σώζει στη συνέχεια το τετ-α-τετ με το Γεωργουσόπουλο (51’). Έπειτα, ο Τσιώλης από αριστερά στην περιοχή, σούταρε τεχνικά με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Νέα σπουδαία ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι και συγκεκριμένα στο 65’, όταν σε σέντρα-γέμισμα του Χατζηαθανασίου από τα δεξιά, ο Τσιώλης έπιασε ένα πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, με τον Πάπο να αποκρούει στη δεξιά του γωνία, σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο επόμενο λεπτό, όταν έπειτα από πάσα, από τ’ αριστερά του Αντωνίου, ο Γεωργουσόπουλος έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι με τη μπάλα, να φεύγει άουτ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού, μετά τις δύο καλές ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες έπεσε, με την τελευταία στιγμή για το Ρήγα να σημειώνεται στο 95’, όταν ο Παπαγεωργίου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Αντωνόπουλο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή όμως να μην υποδεικνύει και πάλι κάποια παράβαση.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0-0

Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Τσιτσανούδης

Βοηθοί: Τσαπραζής, Νάκας (Λάρισας)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Σπαθής- Αλεξίου):Παπαγιάννης, Ράπτης, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Χατζηαθανασίου, Παπακώστας, Χατζησταμάτης (87’ Σούγκαρης), Νασιακόπουλος (67’ Παπαγεωργίου), Τσιώλης, Τσελεπής (73’ Τζέκα), Τζοβάρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Λίβας): Πάπος, Αργουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος (87’ Δαμιανός), Χαραλαμπίδης (93’ Βάσος), Αλεξίου, Αντωνίου (89’ Χαλαστάνης), Σεϊτι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου