ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επανεκκίνηση στο Βελεστίνο…

επανεκκίνηση-στο-βελεστίνο-229564

Ενα μήνα ακριβώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Ρήγας Φεραίος, που θέλει το πρώτο του τρίποντο στην έδρα του, με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας, στο αυριανό παιχνίδι (3μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι κυανόλευκοι έχουν καταφέρει να πάρουν κρίσιμα… εκτός έδρας παιχνίδια, ωστόσο στο Βελεστίνο αγνοούν τη νίκη, με προπονητικό επιτελείο και παίκτες να ψάχνουν τον τρόπο να προσθέσουν στο σακούλι τους βαθμούς, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα στην 8η θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους.

Δύσκολο πάντως αναμένεται το έργο των Βελεστινιωτών, που θα στερηθούν για διαφορετικούς λόγους τις υπηρεσίες βασικών τους ποδοσφαιριστών. Στο αυριανό ματς θα λείψει τόσο ο Γιώργος Αλεξίου που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη την περασμένη Κυριακή, όσο και ο τραυματίας Χρήστος Σπαθής.

Οι δύο παίκτες-προπονητές δε μπορούν να υπολογίζουν στους Θάνο Μπόρα και Ντίνο Γεωργατζή που κλήθηκαν να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία, ενώ αμφίβολος είναι ο τραυματίας Χρήστος Λάμπρου. Πάντως, η επιστροφή τόσο του Δημήτρη Χατζηαθανασίου που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής, όσο και Παπαγεωργίου θα λύσουν τα χέρια στο προπονητικό δίδυμο.

Ο Αστέρας Ιτέας πάντως είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, κάτι που μαρτυρά και η αρκετά καλή συγκομιδή βαθμών της, αφού έχει φτάσει σε 7 παιχνίδια τους 13. Οι Βελεστινιώτες πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο αυριανό παιχνίδι, αν θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, που μετά και την ισοπαλία στο Νεοχώρι απέναντι στον Διγενή θα τους ανεβάσει και την ψυχολογία.

Διαιτητής στην αναμέτρηση του Ρήγα με τον Αστέρα Ιτέας ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Απόστολο Τσαπράζη και Χρήστο Νάκα από την ίδια Ένωση.

Στη Θήβα ο ΓΣ Αλμυρού

Στη Θήβα ταξιδεύει αύριο ο ΓΣ Αλμυρού, που θα αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα στο Δημοτικό στάδιο Θηβών (3μ.μ.), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου πέτυχε την περασμένη εβδομάδα μια δίκαιη νίκη με 2-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων στον Αλμυρό, με τον πολύπειρο προπονητή που για 6η φορά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου να κάνει επιτυχημένο ντεμπούτο, κάτι που άλλωστε ήταν και το ζητούμενο.

Οι Αλμυριώτες, με 4 νίκες σε 7 παιχνίδια και 13 βαθμούς έχουν μια αξιόλογη πορεία, διαθέτοντας άλλωστε πολύ ικανό ρόστερ. Στο αυριανό παιχνίδι ωστόσο θα έχουν απουσίες, καθώς θα λείψει ο Γιώργος Σαββίδης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες, αλλά και ο τραυματίας Χρήστος Χολέβας.

Η Θήβα από την πλευρά της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, ενώ δεν έχει ηττηθεί ακόμη στην έδρα της, μετρώντας μία νίκη επί του Αμβρυσσέα και δύο ισοπαλίες με Νίκη Βόλου και ΑΟ Σελλάνων.

Ζητούμενο για την ομάδα του Σταματίου είναι η συγκομιδή βαθμού ή βαθμών, που θα ανεβάσουν την ομάδα ακόμη περισσότερο στην κατάταξη, με τον Αλμυρό να «συγκατοικεί» προσωρινά στους 13 βαθμούς, με Αμβρυσσέα, Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Ιτέας, έχοντας πάντως κάνει το ρεπό του.

Ο Κοσμάς Ιωαννίδης από την ΕΠΣ Πειραιά, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αυριανό αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Μιχάλης Σγουράκης και Χρήστος Κορωνάς επίσης από την ΕΠΣ Πειραιά. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Χρήστος Διαμάντης από την Ένωση Ευβοίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου