ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διεθνές σεμινάριο αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας Jiu Jitsu στον Βόλο

διεθνές-σεμινάριο-αυτοάμυνας-αυτοπ-851206

Για πρώτη φορά στην πόλη μας διοργανώνεται διεθνές σεμινάριο αυτοάμυνας αυτοπροστασίας Ζίου Ζίτσου από την επίσημη και αναγνωρισμένη Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (EΦΕΟΖΖ) σε συνεργασία με τη σχολή 360ο Μαχητικός Γυμν. Σύλλογος, με την υποστήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας (I.P.A.).

To σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική πάνω σε θέματα αυτοάμυνας και αναφέρεται σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις. Θα διδάξει ο Tommo Borisov υπεύθυνος του τμήματος Self Defence της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (IJJF) με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αυτοάμυνας. Το σεμινάριο ξεκινά από σήμερα Παρασκευή στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Θα συμμετέχουν στελέχη σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Επίσης στο εν λόγω σεμινάριο θα συμμετέχουν πτυχιούχοι προπονητές ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ της ΕΦΕΟΖ-Ζ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ανάπτυξης Ju jitsu Self Defence για Θεσσαλία & Β. Ελλάδα στην σχολή:

360ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος , Αιολίδος 2Β – Βόλος και στο τηλ.6983386801, ΓΙΟΒΑΝΗΣ Συμεών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου