ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανετα με τεσσάρα ο Θησέας

ανετα-με-τεσσάρα-ο-θησέας-232118

Σκοράροντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, ο Θησέας Αγριάς έδειξε την ανωτερότητα του χθες στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, κερδίζοντας με 4-0 τον Τοξότη, για να περάσει έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Για την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου που φιγουράρει στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ, το έργο έγινε ακόμη πιο εύκολο όταν στο 5ο λεπτό ο mvp της χθεσινής αναμέτρησης Κοτζαθανάσης άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής έπειτα από λάθος πάσα του Πασπαλάρη, για να έρθει εννέα λεπτά αργότερα με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής από τον Μίλτο να γραφτεί το 0-2, με την μπάλα να καταλήγει στο γάμα του Πασπαλάρη, και να περάσουμε έτσι στο β’ μέρος, όταν και ο Βλάχος, μετά από κάθετη πάσα του Κοτζαθανάση, πέτυχε το 0-3 στο 54’.

Το τελικό 0-4 σημείωσε στο 86’ ο Αντζούρης με πλασέ εντός περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και πάσα του Ιωάννου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι μεν γηπεδούχοι με τον Λ. Δενελάβα και οι δε φιλοξενούμενοι με τον Κοτζαθανάση.

Σκόρερ: (5’ Κοτζαθανάσης, 14’ Μίλτος, 54’ Βλάχος, 86’ Αντζούρης)

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Πασπαλάρης, Χρόνης, Κυλαδίτης, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Γουλιώτης (61’ Παραδάκης), Κόρμπας (72’ Σοροβόλας), Μπαλαμώτης (61’ Τσιατσιάνης), Λ. Δενελάβας, Κολιός (78’ Βέτσικας), Λέτσος

ΘΗΣΕΑΣ (Παπαστεργίου): Μπράνος, Δημουλάς, Αναστασίου (65’ Ιωάννου), Μοράλες (51’ Αντζούρης), Καραλόπουλος (46’ Γαρυφάλλου), Τανάγιας, Σφάκας, Γκουγκούδης (46’ Μερμίγγης), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Μίλτος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου