ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα στα μέσα Γενάρη

πρεμιέρα-στα-μέσα-γενάρη-232212

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα της Α2 υδατοσφαίρισης έμαθε η Νίκη Βόλου, που για τρίτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, που φέτος θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου. Το πρωτάθλημα για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί με έδρες στην πρώτη του φάση, όπως ακριβώς και πέρσι, που για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το νέο σύστημα της ΚΟΕ.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:«Η ομάδα της Νίκης Βόλου θα συμμετάσχει στον Βόρειο όμιλο, ο οποίος απαρτίζεται από ομάδες της επαρχίας και μια αθηναϊκή. Συγκεκριμένα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει 2 ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τον Άρη, 2 από την Πάτρα, τον Νηρέα και τον ΝΟ Πατρών, από τη γειτονική Λάρισα τον Ναυτικό Όμιλο, τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης από την Αθήνα, ενώ η μοναδική ομάδα που θα συναντήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε όμιλο είναι ο ΝΟ Χαλκίδας».

Ο Νότιος όμιλος απαρτίζεται αποκλειστικά από ομάδες της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα τους: ΑΕ Χαλανδρίου, ΝΟ Καλαμακίου, Παναθηναϊκό, Ηλυσιακό, Ιωνικό, Νηρέα Χαλανδρίου, Νηρέα Γέρακα και ΓΣ Περιστερίου.

Στόχος της ομάδας και φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας διατηρήθηκε και ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας θα στηριχτεί και φέτος κατά κύριο λόγο σε αθλητές από τον Βόλο και σε παιδιά από τα τμήματα υποδομών του τμήματος.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, σε δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ λίγη ώρα μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης υπογράμμισε: «Δεν περιμέναμε κάποια άλλη εξέλιξη, γνωρίζαμε ότι ο όμιλος θα είναι δύσκολος. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες και επικίνδυνες. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε για την παραμονή στην κατηγορία».

H Νίκη Βόλου θα ξεκινήσει από την Αθήνα και συγκεκριμένα την Ηλιούπολη τις υποχρεώσεις της στο Βόρειο Ομιλο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την τοπική ομάδα στις 14 Ιανουαρίου, ενώ πρώτη εντός έδρας δοκιμασία για τους Βολιώτες θα είναι με αντίπαλο τη Χαλκίδα, στις 28 του ίδιου μήνα.

Το πρόγραμμα του Βόρειου Ομίλου:

1η Αγωνιστική-8η Αγωνιστική

(14 Ιανουαρίου – 1 Απριλίου)

ΓΣ Ηλιούπολης – Νίκη Βόλου

ΟΦΘ – ΝΟ Πατρών

Νηρέας Πάτρας – Άρης

ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Χαλκίδας

2η Αγωνιστική-9η Αγωνιστική

(28 Ιανουαρίου – 11 Απριλίου)

ΓΣ Ηλιούπολης – Νηρέας Πάτρας

Νίκη Βόλου – Χαλκίδα

ΝΟ Πατρών – ΝΟ Λάρισας

Άρης – ΟΦΘ

3η Αγωνιστική-10η Αγωνιστική

(4 Φεβρουαρίου – 22 Απριλίου)

ΝΟ Χαλκίδας – ΝΟ Πατρών

ΝΟ Λάρισας – Άρης

Νηρέας Πάτρας – Νίκη Βόλου

ΟΦΘ – ΓΣ Ηλιούπολης

4η Αγωνιστική-11η Αγωνιστική

(18 Φεβρουαρίου – 6 Μαΐου)

Άρης – ΝΟ Χαλκίδας

ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Λάρισας

Νηρέας Πάτρας – ΟΦΘ

Νίκη Βόλου – ΝΟ Πατρών

5η Αγωνιστική – 12η Αγωνιστική

(25 Φεβρουαρίου – 13 Μαΐου)

ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Πάτρας

ΟΦΘ – Νίκη Βόλου

ΝΟ Χαλκίδας – ΓΣ Ηλιούπολης

ΝΟ Πατρών – Άρης

6η Αγωνιστική – 13η Αγωνιστική

(4 Μαρτίου – 20 Μαΐου)

ΟΦΘ – ΝΟ Λάρισας

Νίκη Βόλου – Άρης

ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Πατρών

Νηρέας Πάτρας – ΝΟ Χαλκίδας

7η Αγωνιστική – 14η Αγωνιστική

(18 Μαρτίου – 27 Μαΐου)

Άρης – ΓΣ Ηλιούπολης

ΝΟ Πατρών – Νηρέας Πάτρας

ΝΟ Χαλκίδας – ΟΦΘ

ΝΟ Λάρισας – Νίκη Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου