ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυήθηκαν στα μυστικά του ποδοσφαίρου {φωτογραφίες}

μυήθηκαν-στα-μυστικά-του-ποδοσφαίρου-233156

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, το 1ο Πανθεσσαλικό Φοιτητικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου 5X5, με τη συμμετοχή ομάδων που συγκροτήθηκαν από τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συνδιοργανώθηκε από την Πολυτεχνική Σχολή και τον Αθλητικό Σύλλογο Γυναικείου Ποδοσφαίρου «ΒΟΛΟΣ 2004».

Το γήπεδο 5Χ5 που χρησιμοποιήθηκε για τους σκοπούς της διοργάνωσης, χάρη στη βοήθεια των ανθρώπων της βολιώτικης ομάδας αλλά και εκείνων της Πολυτεχνικής σχολής του Π.Θ. διαμορφώθηκε κατάλληλα με εργασίες πολλών ημερών, φιλοξενώντας όμορφα παιχνίδια ανάμεσα σε ισάξιες ομάδες, με τα κορίτσια που συμμετείχαν να παίρνουν πολλές εμπειρίες και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, καθώς οι διοργανωτές φιλοδοξούν να γίνει θεσμός, με μεγαλύτερη συμμετοχή κάθε χρόνο.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι έξι (6) ομάδες φοιτητριών από σχολές και τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τις φοιτήτριες που αγωνίστηκαν να αριθμούν τις 35. Επίσης στο τουρνουά ήταν προσκεκλημένα τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και κάποια κορίτσια αγωνίστηκαν με μια από τις ομάδες των φοιτητριών.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Τεφανταστικές φοιτητριών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα Π.Θ. Βόλος και τρίτη η ομάδα Α.Π.Ο Παμπυραϊκός, οι οποίες αποτελούνται από φοιτήτριες τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής προσέφερε αναμνηστικά δώρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε παιδιά και στα κορίτσια του Ορφανοτροφείου Βόλου που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες που κατέκτησαν τις τρείς πρώτες θέσεις έγινε από τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, και των μεταλλίων από τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικείου Ποδοσφαίρου «ΒΟΛΟΣ 2004».

Στον τελικό έφτασαν με βάση τη βαθμολογία, η ομάδα του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ) με την ομάδα ΠΘ ΒΟΛΟΣ που αποτελείτο από φοιτήτριες που προπονούνται φέτος με τον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004.

Αγωνίστηκαν οι παρακάτω φοιτήτριες:

ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004: Αθηνά Μακεδών, Ευθυμία Γκοντέλου, Δήμητρα Παπαπαύλου, Γεωργία Τσούμα, Μαρια Κωστοπούλου

ΔΕΝΑΜΑΖΟΝΕΣ: Λεμονιά Απόχα, Σωτηρία Γεωργάκη, Αναστασία Κουμιωτάκη, Μαρία-Πηνελόπη Κυμπάρη, Κασσιανή Μουρατίδου, Μελπομένη Παπαλέξη, Κατερίνα Τσιλιμπάρη, Σέντεφ Χατζόγλου,

Α.Π.Ο ΠΑΜΠΥΡΑΪΚΟΣ: Bάγια Μπρουζιούτη, Μαργαρίτα Φιλίππου, Χριστίνα Καραφυλλίδη, Αγάπη , Χριστίνα Καρά

Π4Ο mix: Κατερίνα Τοπούζη, Λυδία Παπαδοπούλου και τα κορίτσια Μαρία, Χρυσούλα και Εβίτα από το Ορφανοτροφείο

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, και τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα παρακάτω:

ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Α ΟΜΙΛΟΣ

ΤΕΦΑΑ Τρικάλων – Φανταστικές

ΔΕΝΑΜΑΖΟΝΕΣ

AΠΟ Παμπυραϊκός

Β ΟΜΙΛΟΣ

ΤΕΦΑΑ Τρικάλων-Τρικυμία

ΠΘ ΒΟΛΟΣ

Π4Ο mix

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΤΕΦΑΑ Φανταστικές-ΔΕΝΑΜΑΖΟΝΕΣ 3-0

Π4Ο mix-ΠΘ ΒΟΛΟΣ 1-4

ΣΕΦΑΑ Τρικυμία-AΠΟ Παμπυραϊκός 1-1

ΠΘ ΒΟΛΟΣ-ΤΕΦΑΑ Φανταστικές 0-3

Π4Ο mix-AΠΟ Παμπυραϊκός 0-2

ΔΕΝΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΤΕΦΑΑ Τρικυμία 0-0

ΠΘ ΒΟΛΟΣ-AΠΟ Παμπυραϊκός 1-1

Π4Ο mix-ΔΕΝΑΜΑΖΟΝΕΣ 2-0

ΤΕΦΑΑ Φανταστικές-ΣΕΦΑΑ Τρικυμία 2-4

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

AΠΟ Παμπυραϊκός-ΤΕΦΑΑ Τρικυμία 1-0

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΘ ΒΟΛΟΣ-ΤΕΦΑΑ Φανταστικές 0-1

«Στη διάρκεια του τουρνουά δόθηκαν χυμοί και αναψυκτικά από την ΕΨΑ και σάντουιτς από τον φούρνο ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΣ. Ευχαριστούμε και τις δύο επιχειρήσεις για την προσφορά τους» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον ΑΣ Βόλος 2004.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου