ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Αγχίαλο η Νίκη Βόλου

στην-αγχίαλο-η-νίκη-βόλου-233878

Στην Αγχίαλο θα βρεθεί σήμερα η ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της και πλέον προπονητή Βαγγέλη Τσουκάλη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΠΘ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ. όπως και οι υπόλοιπες για την πρώτη δόση της Β’ Φάσης.

Το σημερινό πρόγραμμα

και οι διαιτητές (2.30μ.μ.)

Γηπ. Αγχιάλου

Αγχίαλος-Νίκη Βόλου

(Βαρτσάκης, Σφυρής-Θ. Τασιόπουλος)

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ

Τοξότης- Θησέας Αγριάς

(Νικόπουλος-Γεωργαντζής-Αναστασίου Α.)

Γήπ. Στεφανοβικείου

Διαγόρας-Δάφνη

(Σαμαράς-Σακκάς Π.-Σακκάς Α.)

Την Τετάρτη 29/11

Μαγνησιακός-Ρήγας

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΘ, το αρχικά προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι Κυπέλλου του Μαγνησιακού με τον Ρήγα Φεραίο μετατέθηκε για τις 29 Νοεμβρίου, ύστερα από κοινό αίτημα των δύο ομάδων. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ ανακοινώνει ότι ο αγώνας για την Β’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ – ΡΗΓΑΣ Φ. , ορίζεται για τις 29/11/2017 ύστερα από κοινό αίτημα των δύο ομάδων».

Τέλος, σε ανακοίνωση του ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος ευχαριστεί τον Διγενή Νεοχωρίου: «Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο του Διγενή Νεοχωρίου για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στην ομάδα μας αλλά και στους φιλάθλους που την ακολούθησαν στο γήπεδο της Οιχαλίας. Επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στον β’ γύρο του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου