ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με «προσοχή» για να έχει συνέχεια

με-προσοχή-για-να-έχει-συνέχεια-240506

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τον κόσμο στο πλευρό της να μη χάνει την ελπίδα για «ψηλότερα» και με προσοχή βλέπει τη συνέχεια η Νίκη Βόλου, έχοντας μπροστά της το κλασσικό βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (12/11 – 3μ.μ.) και η μόνη σκέψη είναι… όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες για να είναι η ομάδα πιο κοντά στην κορυφή.

Η Νίκη επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό όπου στο τελευταίο ματς εκεί κέρδισε τον ΝΠΣ Βόλος και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή, αλλά δεν χάρηκε για πολύ αφού την περασμένη Κυριακή έχασε στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας από τον Αμβρυσσέα Διστόμου και… τη διαιτησία, και έτσι μεθαύριο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στο βολιώτικο «κλάσικο», θέλει μόνο το τρίποντο για βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια , αφού στη 9η αγωνιστική έχει ρεπό, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις της την 10η αγωνιστική, όπου την περιμένει ακόμη ένα εντός έδρας μαγνησιώτικο ντέρμπι, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον ΓΣ Αλμυρού.

Στη Νίκη τώρα επικεντρώνονται στο ματς της Κυριακής, με ζητούμενο οι παίκτες να επιδείξουν την αγωνιστικότητα που είχαν και στο προηγούμενο ντέρμπι για να επιστρέψουν στις νίκες…

«Να προστατεύσουμε την ομάδα μας»

Την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοί της στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και σε όλους τα παιχνίδια, επισημαίνει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να επισημάνει την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοι στον αγώνα της Κυριακής 12/11/2017, αλλά και σε κάθε αγώνα πλέον της ομάδας μας.

Σύμφωνα με τον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, το άναμμα ή η ρίψη έστω και ενός πυρσού, καπνογόνου ή βεγγαλικού, μπορεί να έχει ως άμεση συνέπεια, πέρα του χρηματικού προστίμου, ακόμα και την τιμωρία της έδρας της ομάδας μας.

Καλούμαστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε την Νίκη Βόλου σεβόμενοι απόλυτα τους κανονισμούς για την καθολική απαγόρευση χρήσης βεγγαλικών και καπνογόνων, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διαφορά στο αν ανάψουν στην κερκίδα ή πέσουν εντός αγωνιστικού χώρου ή αν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας.

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου έχει δείξει πως ξέρει να κάνει το κάθε παιχνίδι γιορτή και να προστατεύει την ομάδα. Νίκη Βόλου 1924. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι

Τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και τον τρόπο εισόδου στο Πανθεσσαλικό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου (15:00), ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 12/11/2017 με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Γυναικών: 5€

– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν 2 εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει επίσης ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 12/11/17.

Προπώληση:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα λειτουργήσουν 2 σημεία προπώλησης το πρωί της Κυριακής 12/11/17 από τις 9:00 μέχρι και τις 12:00. Τα σημεία αυτά είναι τα εξής:

Α) Στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, οδός Μαιάνδρου 14 γραφεία ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

Β) Στο γκισέ της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Νίκη καλύτερη στη Γ’ Εθνική

Στη Γ’ Εθνική η Νίκη κερδίζει ως γηπεδούχος τον Ολυμπιακό (4 νίκες) και έχει και δυο ισοπαλίες, ενώ πήρε και 2 ισοπαλίες ως φιλοξενούμενη. Συνολικά η Nίκη στις αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

07/10/84: Ολυμπιακός – Νίκη 2-0 (35’ Tάχος, 89’ Διαμαντάρας)

24/02/85: Νίκη – Ολυμπιακής 3-0 (21’ Σωτηρόπουλος, 53’ Σκούρας, 70’ Kουτσιμάνης)

26/01/86: Νίκη – Ολυμπιακός 2-0 (στο ΕΑΚ) (62’ Mαργαριτόπουλος, 80’ πεν. Διαμαντάρας)

15/06/86: Ολυμπιακός – Nίκη 0-0

28/12/94: Nίκη – Ολυμπιακός 1-0 (87’ Aνδρουτσόπουλος)

02/04/95: Ολυμπιακός – Νίκη 1-0 (89’ Kόφφας)

07/01/96: Oλυμπιακός – Nίκη 1-1 (35’ Παπανικολάου – 37’ Bαριάμης)

21/04/96: Nίκη – Oλυμπιακός 3-1 (4’ Tσιούμας, 60’ Mόσχος, 80’ Λέτσιος – 2’ Kόφφας)

16/01/08: Ολυμπιακός – Nίκη 2-1 (51’ Γ. Μακρής, 88’ Γέλοβατς, 90’ Λάππας)

04/05/08: Nίκη – Ολυμπιακός 1-1 (30’ Χατζηπαντελίδης – 28’ Τέας)

04/12/16: Νίκη – Ολυμπιακός 0-0

23/04/17: Ολυμπιακός – Νίκη 4-0 (44’ Σταύρου, 55’ Ευθυμιάδης, 69’ πεν. Οικονόμου, 84’Φλίγκος)

Στις 15 Νοεμβρίου η Γ.Σ.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου (17:00 και σε περιπτώσει μη απαρτίας 18.00) στην αίθουσα του Μεταξουργείου θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης με θέμα της ημερήσιας διάταξης τον προϋπολογισμό των τμημάτων του Συλλόγου.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ομίλου Φιλάθλων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Λέσχη του Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου δείχνει τον κοινωνικό της πρόσωπο και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Για αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διαρκείας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου 29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6985663177.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου