ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γ.Σ. για τη Νίκη Βόλου

γ-σ-για-τη-νίκη-βόλου-242592

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε τακτική γενική συνέλευση οδηγείται η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, με θέμα τον προϋπολογισμό των τμημάτων της τρέχουσας περιόδου και όχι μόνο. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην αίθουσα του Μεταξουργείου με ώρα έναρξης τις 5μ.μ.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση-κάλεσμα του Γ.Σ.Β «Η ΝΙΚΗ»: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 3/11/2017, συγκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει την Τετάρτη 15/11/2017 στην αίθουσα του Μεταξουργείου και ώρα ενάρξεως τις 5μ.μ.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 31/10/2017. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης στις 6μ.μ. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Εξάλλου με αφορμή την ερχόμενη Γ.Σ. μίλησε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Στέργιος Φάτσης, φιλοξενούμενος στον Blue Heart. Ο κ. Φάτσης, πέραν από τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου, αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη φιλοσοφία που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αρχικά ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στην ερχόμενη Γ.Σ. τονίζοντας πως δεν είναι έκτακτη αλλά τακτική με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης να αφορούν τον οικονομικό προϋπολογισμό των τμημάτων και πρόσθεσε: «Από εμένα ή τον κ. Μιχάλη θα γίνει μία ενημέρωση για τα οικονομικά του μητρικού σωματείου, κυρίως θα αναφερθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική Γ.Σ. που θα πρέπει να έχει πολύ κόσμο. Όχι να μαζευόμαστε μόνο όταν πρόκειται για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ακουστούν προτάσεις και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Δεν είναι δυνατό η μάνα (σ.σ. μητρικό σωματείο) να μην έχει να αγοράσει ούτε κάτι από το σούπερ μάρκετ, και κάποια από τα οκτώ παιδιά (σ.σ. τμήματα του συλλόγου) να περνάνε καλά. Αυτό εμένα με λυπεί. Πρέπει να δούμε ποια τμήματα μπορούν να βοηθήσουν, ποια πρέπει να βοηθηθούν και πρέπει να κόψουμε το καρπούζι στη μέση κατά κάποιο τρόπο».

Για τις τρέχουσες υποχρεώσεις που πριν μερικά χρόνια δεν απασχολούσαν την Ερασιτεχνική, ο κ. Φάτσης ανέφερε: «Πλέον υπάρχουν υποχρεώσεις προς ΔΕΗ και ΔΕΥΑΜΒ που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ως έχει. Όλοι μιλάνε για το παρελθόν αλλά κανείς για το μέλλον. Πριν 7-8 χρόνια δεν πληρώναμε τίποτα και τώρα υπάρχουν χρεώσεις. Δεν υπήρχαν χρεώσεις στα κολυμβητήρια, στα κλειστά γυμναστήρια, στα σχολεία, τώρα όχι μόνο υπάρχουν χρεώσεις αλλά είναι και πολύ μεγάλες. Παράδειγμα, η ομάδα κολύμβησης που είναι πρώτη στην κατηγορία κάτω των ενηλίκων στην Ελλάδα, είναι υποχρεωμένη να πληρώσει 16.000€ στον δήμο για τις διαδρομές που με το ζόρι βγαίνουν για να προπονηθεί ο όγκος των αθλητών. Μάλλον απαγορεύεται να κάνεις πρωταθλητισμό, απαγορεύεται να βγάλεις αθλητές και πολύ φοβάμαι πως σ’ αυτή την πόλη απαγορεύεται να είσαι Νίκη Βόλου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Παράδειγμα το βόλεϊ των γυναικών έπαιξε ως έδρα στην Πορταριά, το μπάσκετ των γυναικών έπαιξε ως έδρα στο ΕΑΚ. Έχουμε πολλά προβλήματα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε στον σύλλογο».

Για τους στόχους του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα «θέλω» κάποιων ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής σχολίασε: «Τα πράγματα είναι απλά για μένα. Είναι κάποιοι που ήθελαν τις μεταγραφές. Σεβαστό. Είναι κάποιοι που θέλουν την άνοδο της ομάδας με οποιοδήποτε κόστος, σεβαστό. Είτε αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά, αρκεί να δούνε την ομάδα να ανεβαίνει. Εμείς έχουμε τη δική μας φιλοσοφία και δεν την αλλάζουμε. Εμείς αυτό το βίντεο που δημιουργήσαμε θα το τηρήσουμε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όποιοι θέλουν να βλέπουν “τραίνα”, υπάρχουν ομάδες που μοιράζουν σουβλάκια, χυμούς, καφέδες, εκδρομές. Ας πάνε εκεί. Ξέραμε φέτος τι θα συναντήσουμε. Αυτό το σχέδιο που αποσκοπεί στην παραίτηση της διοίκησης, εμείς πρέπει να τους το χαλάσουμε. Καλώ τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Αυτοί που είναι διαφορετικής φιλοσοφίας καλύτερα ας μη μιλάνε».

Δίπλα στους συμπολίτες ο Ομιλος Φιλάθλων

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ομιλος Φιλάθλων της Νίκης Βόλου δείχνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα και σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

«Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Για αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, για αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο μας.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου 29.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου