ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένουν η υπόσχεση να γίνει πράξη

περιμένουν-η-υπόσχεση-να-γίνει-πράξη-493676

Τα έργα στον χλοοτάπητα ολοκληρώθηκαν και η Νίκη μπορεί πλέον να επιστρέψει στην φυσική της έδρα. Η «κλούβα» είναι έτοιμη να την υποδεχτεί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Football League 2, αφού το τερέν αντικαταστάθηκε και είναι κατάλληλο πλέον για αγώνες. Ομως υπάρχουν κάποια έργα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και έχουν να κάνουν με τους υπολοίπους χώρους του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούν εργασίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων και πιο συγκεκριμένα των αποδυτηρίων, ενώ παράλληλα πρέπει να γίνουν έργα στα κάγκελα και στις κερκίδες, για να είναι το γήπεδο απολύτως έτοιμο από κάθε άποψη για να φιλοξενήσει ξανά επίσημο αγώνα.

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που είχε δώσει εκεί η Νίκη ήταν τον Απρίλιο του 2009. Τότε οι κυανόλευκοι ολοκλήρωναν την σεζόν 2008-2009 με ισοπαλία κόντρα στον Πυρσό Γρεβενών. Εκτοτε επειδή το γήπεδο ήταν ακατάλληλο η ομάδα της Νέας Ιωνίας «μετακόμισε» στο Πανθεσσαλικό όπου «έβγαλε» όλη την περσινή περίοδο. Φέτος τους τρεις πρώτους της εντός έδρας αγώνες, αφού δεν της παραχωρήθηκε το Πανθεσσαλικό, τους έδωσε στη Νεάπολη, η οποία δεν αποδείχτηκε καλή έδρα και στα τρία της παιχνίδια απώλεσε τέσσερις βαθμούς. Παράλληλα, οι διοικούντες έκριναν απαραίτητο η ομάδα να επιστρέψει στο Παντελής Μαγουλάς ώστε να διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα που θα την βοηθήσει στην προσπάθειά της για άνοδο στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι έγιναν τα απαραίτητα έργα στον χλοοτάπητα. Η επιστροφή της στην «κλούβα» έχει οριστεί για την επόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου (μεσολαβεί το εκτός έδρας ματς στην Κοζάνη), όμως χρειάζονται και επιπλέον εργασίες για να βελτιωθούν οι συνθήκες του γηπέδου.

Για αυτά τα έργα ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης σε εκδήλωση της Ερασιτεχνικής Νίκης και κατά την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, δήλωσε δημόσια ότι θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα και θα μπει εργολάβος που θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες εργασίες στις εγκαταστάσεις της Μαιάνδρου. Αυτή την υπόσχεση περιμένουν να γίνει πράξη οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου, αφού η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισαν με δυσπιστία και καχυποψία τα λόγια του Δημάρχου. Οι διοικούντες έλεγαν μεταξύ τους πώς στο παρελθόν έχουν πάρει πολλές ανάλογες υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί και για τον λόγο αυτό κρατούσαν επιφυλακτική στάση. Πάντως γεγονός είναι πως αν οι υποσχέσεις του Δημάρχου της Νέας Ιωνίας δεν γίνουν πράξη και αυτή την φορά, θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους οργανωμένους της ομάδας.

Εκτός από τα έργα στα αποδυτήρια και στην κερκίδα θα πρέπει να τοποθετηθούν ξανά τα τέρματα και τα δίκτυα, να γίνει η γραμμογράφηση και να τοποθετηθούν νέοι πάγκοι. Ολα αυτά βέβαια είναι απαραίτητα για να φιλοξενηθεί το εντός έδρας ματς της 7ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Επανωμής.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου