ΤΟΠΙΚΟ

Απτόητοι Δήμητρα, Αγία Αννα και Τοξότης στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ

απτόητοι-δήμητρα-αγία-αννα-και-τοξότη-246715

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Δίχως καιρό… αλλά και παιχνίδι για χάσιμο Δήμητρα Ευξεινούπολης, Αγία Αννα και Τοξότης προχώρησαν με νέες νίκες στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις των δύο ομίλων στην 4η στροφή του πρωταθλήματος:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ν.Α Νίκης- Α.Ε 2002 0-2

Σκόρερ: (2’ Γάκιας,94’ Παπαϊωάννου)

Νίκη για την Α.Ε 2002 κόντρα στους Ν.Α Νίκης με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα, με τον Γάκια να παίρνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πολυχρόνου. Το τελικό 0-2 έκανε ο Παπαϊωάννου με σουτ εντός περιοχής στις καθυστερήσεις.

Ν.Α ΝΙΚΗΣ (Παρασκευαΐδης)Ρωμανός, Βλάχος, Βαΐτσης, Φλώρος, Κουκουτής, Κολυμητρας, Σέλντι (80’ Κωνσταντίν), Μπακογιάννης (63’ Γερολυμάτος), Κουτσούκης, Κουτσαρνάκης, Χρόνης.

Α.Ε 2002 (Καραμίχαλος): Μητράκος, Σφέτσιος, Βερντόβα, Βέργος, Σταθόπουλος, Καλαιντζίδης, Παρίσης, Κουβαράς (75’ Κόδρα), Γάκιας (61’ Παπαϊωάννου), Πολυχρόνου (89’ Μπικοράρος), Στουμποβίκος.

Ιάσων Α.Μ.-Ελευθεριακός 2-2

Σκόρερ: (29’ Φέιζο, 57’ Ζατσάι)

Ισόπαλοι ανεδείχθησαν Ιάσονας και Ελευθεριακός στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φέιζο στο 29’, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35’ με σουτ εκτός περιοχής. Στην επανάληψη ο Ζατσάι σημείωσε το 2-1 στο 57’, αλλά ο Ελευθεριακός πήρε το βαθμό με τέρμα στις καθυστερήσεις έπειτα από διαδοχικά λάθη στην άμυνα και με προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

ΙΑΣΩΝ: (Γιαννούτσος) Μουράβας, Σπύρου, Φέιζο, Πριονιστής, Κοτσαλής, Τσίγκας, Σιφνιώτης (60’ Πιτσάβας), Μπερτζέμης (75’ Τζιώλας), Θεοδωρόπουλος, Αλμπα, Ζατσάι.

Λεχώνια-Μακρινίτσα 1-0

Σκόρερ: (4’ Αγγελής)

Με τον Αγγελή να σκοράρει μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, με σουτ εκτός περιοχής, η ομάδα των Λεχωνίων πήρε τη νίκη απέναντι στην Μακρινίτσα. Οι γηπεδούχοι, του Κυριάκου Κοκκινάκη, θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει το σκορ στο β’ μέρος, αλλά είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με χαρακτηριστικότερη το σουτ του Μπέη, που σταμάτησε στο δοκάρι στο 63’. Ατυχος ήταν ο Μανούσος, που διεκομίσθη στο Νοσοκομείο, βγάζοντας τον αγκώνα.

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Κοκκινάκης) Παλαιορούτης, Μπαρντάνι, Καραγιάννης, Μανούσος (87’ λ.τρ. Μπούρντα), Στρ. Χατζηκώστας, Στυλιαρογιάννης (61’ Τσαβούτας), Ξενάκης, Αγγελής, Μπέης (65’ Μπακογιάννης, Κ. Χατζηκώστας (42’ λ.τρ. Λιάκος), Καμπέρης.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ (Μαντζούρας): Ορφανός, Αρχοντάκης (67’ Δημητρόπουλος), Αναστασίου, Μυλωνάς, Μεταξάς, Φράγκος, Καλόγηρος, Δαμάσκος, Ζαγκαβιέρος (65’ Πασπαλάρης), Ντελάκος (70’ Παπακώστας), Χατζής.

Αγία Άννα-Ιωλκός 5-1

Σκόρερ: (29’, 50’, Αντωνίου, 57’ Στ. Πετσιμέρης, 65’ Σκοπός, 74’ Κανδήλας – 87’ Φραγκογιάννης)

Ανετα επικράτησε της Ιωλκού η Αγία Αννα, με την ομάδα του Σωτήρη Πετσιμέρη να ανοίγει το σκορ στο 29’ με τον Αντωνίου, για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια με τους Στεργιόπουλο στο 35’ με σουτ και κεφαλιά του Φιλατζικιώτη στο 42’. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον Κ. Τσιουρέλη να αφήνει την μπάλα για τον Αντωνίου, που πέτυχε το 2-0 στο 50’ και επτά λεπτά μετά ο Στ. Πετσιμέρης σημείωσε το 3-0 με κεφαλιά σε κόρνερ του Σερ. Τσιουρέλη. Με νέα κεφαλιά, αλλά αυτή την φορά με τον Κ. Τσιουρέλη να εκτελεί κόρνερ και τον Σκοπό να προωθείται στην αντίπαλη περιοχή σημειώθηκε το 4-0 στο 65’, για να ακολουθήσει το τελικό 5-0 από τον νεοεισελθόντα Κανδήλα, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Κ. Τσιουρέλη και Βογιατζή. Το γκολ της Ιωλκού σημείωσε ο Φραγκογιάννης στο 87’ για το τελικό 5-1.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Πετσιμέρης) Συκιώτης, Τσίρος, Στεργιόπουλος (70’ Νιαώτης), Σκοπός, Στ. Πετσιμέρης, Φιλατζικιώτης, Βογιατζής (75’ Μωυσίδης), Σερ. Τσιουρέλης, Αντωνίου (65’ Κανδήλας), Κ. Τσιουρέλης, Κωτούλας (46’ Λίτσος).

ΙΩΛΚΟΣ: (Αγραφιώτης) Ζάχος, Βαρελόπουλος, Παρασχούδης, Βαρελόπουλος (70’ Τσιμπρίδης), Κότογλου, Γεωργούλας (75’ Παπαθεοδώρου), Μπέκος, Καραπάνος (65’ Δαρής), Φραγκογιάννης, Σιόβας, Παππάς.

Νέος Μαγνησιακός-Τοξότης 0-4

Σκόρερ: (10’ πεν., 63’ Λ. Δενελάβας, 32’ Ν. Δενελάβας, 74’ Σοροβόλας)

Σε μια ακόμη εύκολη νίκη μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Νέο Μαγνησιακό ο Τοξότης, επικρατώντας με 4-0. Με τον Λευτέρη Δενελάβα να σημειώνει το 0-1 με πέναλτι, που κέρδισε ο Σπαθαριώτης στο 10’ άνοιξε το σκορ στο «Κιούπι», με τον αδερφό του Νίκο, να κάνει το 0-2 με κεφαλιά στο 32’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσιατσιάνη. Ο Λ. Δενελάβας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 63’ για το 0-3 με κεφαλιά σε σέντρα του Λέτσου και λίγο αργότερα ο Σοροβόλας πέτυχε με πλασέ το 0-4.

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Σήψας):Μήτσας, Ταυλαρίδης, Παπαγεωργίου (52’ Σκέντι), Κατσίφας, Κρανιάς, Μιχαΐλοβιτς, Φραγκούλης, Χριστοδούλου, Τάρε (40’ Τσονάκης), Γκάγκας (42’ Τζιότζιος), Γεωργούλης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Πασπαλάρης, Κωνσταντινίδης, Τσιατσιάνης, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Γουλιώτης (70’ Βέτσικας), Λέτσος, Κολιός, Λ. Δενελάβας, Παραδάκης (65’ Μπαλαμώτης), Σπαθαριώτης (60’ Σοροβόλας).

Δύναμις-Κένταυρος ΝΠ 3-1

Σκόρερ: (30’ Μπαρδόκου, 37’ Λάμπης, 66’ Κολοβός – 75’ Τσιργής)

Νίκη για την ομάδα της Δύναμις κόντρα στον Κένταυρο με σκορ 3-1. Το 1-0 στο 30’ με τον Μπαρδόκου να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα, στο 37’ ο Λάμπης σκόραρε με κεφαλιά, ενώ στην επανάληψη ο Κολοβός έκανε το 3-0 στο 66’ με πλασέ. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Τσιργής στο 75’.

ΔΥΝΑΜΙΣ (Οικονόμου):Καφετζόπουλος, Μαλλιαρός, Παπαδήμος, Βεργοζήσης, Φασούλας, Μπαρδόκου (70’ Τόλιος), Δουλάς, Κατσίγκρας, Λάμπης (66’ Μαραγγός) , Μάστορας, Πατσής (59’ Κολοβός).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Μακρής):Φύβγας (45’ Μίχας), Τζήκας, Λαμπαδάρης, Μαγγασιανός, Νικάι (79’ Πότσκα), Τσιργής, Γώγος, Πότσκα, Αντρέου (72’ Χατζηβρύζος) , Μπογδανίδης, Παλάσης.

Ρεπό: Εθνικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 1-1

Σκόρερ: (30’ Ρομάριο-10’ Πάρντης)

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Μικροθήβες και Απόλλων Καναλίων με το δείκτη του σκορ στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με το πλασέ του Πάρντη, για να έρθει στο 30’ η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με το τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Ρομάριο.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ (Αναγνώστου): Τρόμπατζης, Καρράς, Σκοτεινός, Λάτος, Παπαχρήστος (80’ Μαρμαγκιόλης), Λανάι, Σκαρλάτος, Σιαττάς (65’ Γκαμάλιας), Διαμαντένιας (80’ Σίγουρας), Ρομάριο, Ρεφουγιάτι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (Βλαχόπουλος):Α. Βλαχόπουλος, Σταμέλος (75’ Παπαναγιώτου), Κουζιόκας, Χρυσός (46’ Παναγιώτου), Καραγιάννης, Καραβάς, Ψαθάς, Παναγιωτάκης, Θ. Βλάχοπουλος (65’ Βασιλείου), Πάρντης, Σιάντος (73’ Α. Δημόπουλος).

Δάφνη-Δήμητρα 0-3

Σκόρερ: (7’, 15’ πεν. Στεφανής, 24’ Κακλιάς)

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς σημείωσε η Δήμητρα επικρατώντας με 3-0 της Δάφνης, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν και τα τρία τέρματα μέχρι το 24’. Συγκεκριμένα στο 7’ ο Στεφανής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βούλγαρη άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με πλάσε μέσα από τη μεγάλη περιοχή και στο 15’ ο Στεφανής βρήκε και πάλι δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Βούλγαρης. Το τελικό 0-3 σημείωσε στο 24’ ο Κακλιάς με πλασέ. Στην επανάληψη δοκάρι είχε ο Κωστούλας.

ΔΑΦΝΗ (Σταμπουλής): Αβδελάς, Χιώτης, Τερλεξής, (31’ Αλημπάκης), Τσιτσιρίκης, Λούκας, Φιλοσόγλου, Τσιγαρίδας (51’ Γιαννακόπουλος), Τσαρέλλας(88’ Μαρινόπουλος), Καρακίτσιος, Ευαγγελός, Παπαστεργίου (74’ Κουσιαλάκης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρωνάς): Σαρρής, Γκαρνίδης, Σέρτζιο, Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Καρατέεφ (54’ Ξηρκώστας), Κακλιάς (75’ Γαλατσίδας), Ζαφειρίου (63’ Κωστούλας), Αραπίτσας (12’ λ.τρ. Κουτσούμπας), Βούλγαρης, Τιμπλαλέξης.

Πανιώνιος-Ηρακλής Α.Θ. 4-0

Σκόρερ: (5’ Κυπτίου,36’ Χριστογιαννούλας, 64’ Δ. Φώτου, 84’ Κακάλιας)

Εύκολη νίκη για τον Πανιώνιο κόντρα στον Ηρακλή με το εμφατικό 4-0. Στο 5’ ο Κυπτίου με πλασέ έκανε το 1-0, στο 36’ ο Χριστογιαννούλας το 2-0 με σουτ εντός περιοχής. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με εξαιρετικό φάουλ του Δ. Φώτου από τα 30 μέτρα και το τελικό 4-0 πέτυχε ο Κακάλιας με πλασέ στο 84’.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φώτου): Καγιάννης, Τάσιου (75’ Κούνδριας), Ντόντης, Κωστούλας (15’ Ράπτης), Παπαπορθυρίου, Δ. Φώτου, Κυπτίου (46’ Θ. Φώτου), Κακάλιας, Πέτσης, Στεργίου, Χριστογιαννούλας (82’ Αγκόλι).

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ (Αργυρίου): Αλπίτσης, Ουρεικάτ, Βαλωμένος, Παππάς, Κραβαρίτης (80’ Μασούρας), Κολώνης, Κότσι, Παρίσης (80’ Μπισμπιγκάνης), Καλτσάς, Κ. Μουζουράκης (46’ Μασόκας), Α. Μουζουράκης (70’ Ευαγγελίου).

Μυρμηδόνες-Αστέρας Ριζομύλου 1-0

Σκόρερ: (45’ Π. Μπούρχας)

Νίκη για τους Μυρμηδόνες κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου με σκορ 1-0. Το γκολ για τους γηπεδούχους και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 45’ ο Π. Μπούρχας με πλασέ.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ (Σκούρας):Μπίκος, Κοντοβάς (13’ Τσάτσος), Βέργας, Κατσαβριάς, Ακριβός, Βούλγαρης, Μάντζαρης (78’ Ναούμ), Πιπινής (75’ Νικιφοράκης), Γκρίνιας (50’ Μακρής),Δ. Μπούρχας, Π. Μπούρχας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ (Ριζόπουλος):Τσιότρας, Κωνσταντέλος, Κατσίκης, Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Μπόλκας, Μπλούχος (60’ Γιαννούχος), Κάρος, Παπαναγιώτου (45’ Αραμπατζής), Χαλιμούρδας, Χότζα.

Αγχίαλος-Ερμής 8-0

Σκόρερ: (5’, 20’, 35’, 60’, 70’, 90’ Καραγιώργος, 40’ Κωτσέλος, 57’ Χρυσοστομίδης)

Εύκολη νίκη για τον Αγχίαλο κόντρα στον Ερμη με σκορ 8-0. Ο Καραγιώργος είχε πετύχει τρία γκολ ήδη από το 35’, για να έρθει στο 40’ το 4-0 με πλασέ του Κωτσέλου. Στην επανάληψη ο Χρυσοστομίδης με πλασέ το 5-0 και ύστερα ο Καραγιώργος πέτυχε αλλά τρία γκολ.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Τσουκάλης): Δελανδρέας, Μαυρόπουλος, Σίμος (52’ Κουτσουκέρας), Γ. Βέτσικας, Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Τσακόγιας (70’ Α. Βέτσικας), Κωτσέλος (65’ Γκαραγκάνης), Χρυσοστομίδης, Καραγιώργος, Σγατζής (70’ Πανανός).

ΕΡΜΗΣ ( Μπράτσος): Αλπάκης, Χριστοφίς, Τσουκαλάς (50’ Ντάκης), Καμένος (77’ Τσόγκας), Μαλαμούλης, Πουλιάδας, Ακριβόπουλος, Μαγαλιός (70’ Μασούρας), Κιουρέτης (50’ Παπούλιας) , Κανούτας, Πινιάρης.

Αθλος Αλμυρού-Αχιλλέας 1-3

Σκόρερ: (88’ Κοντοβάς-25’,32’ Παναγιώτου,62’ Αραπίτσας)

Νίκη με 1-3 πέτυχε ο Αχιλλέας κόντρα στον Άθλο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με το πλασέ του Γ. Παναγιώτου και στο 32’ πάλι εκείνος με πλασέ το 0-2. Στην επανάληψη ο Αραπίτσας με προβολή. Στο 80´ το χαμένο πέναλτι από τον Αραπίτσα για να έρθει το τελικό 1-3 από την κεφαλιά του Κοντοβά στο 88’.

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Ζέρβας): Μούντης, Τσεκρέζης, Κουφογιάννης (80’ Κυραζής), Δημόπουλος , Κοντοβάς, Κεπεσίδης, Γκέρτση (65’ Γκρίνιας), Σαρσώνης, Πάπα (65’ Λιλής), Ζαντιώτης, Κομπούρας (55’ Φάτσης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ (Παναγιώτου):Σχουλής, Δρώσσος (60’ Ζάρας), Στεργίου (65’ Χορταριάς), Γ. Παναγιώτου , Ντένις, Κορέτα, Γι. Παναγιώτου (75’ Στέκας), Ξυνός, Σπανός (45’ Λόη), Αραπίτσας, Τσεκούρας.

Ρεπό: Αγροτικός

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου