ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο… «σπίτι» του ο Ρήγας Φεραίος

στο-σπίτι-του-ο-ρήγας-φεραίος-248513

Χωρίς το άγχος του «πρέπει», και συνειδητοποιημένοι πως αν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό θα είναι οι ίδιοι νικητές στο σφύριγμα της λήξης, οι κυανόλευκοι του Βελεστίνου υποδέχονται σήμερα (3μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο το Βελούχι των τεσσάρων σερί ηττών, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το δύσκολο ξεκίνημα βγήκε με τους σαφώς ικανοποιητικούς εφτά βαθμούς για τον Ρήγα Φεραίο που σήμερα επιστρέφει σπίτι του έπειτα από σχεδόν ένα μήνα για τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο» απέναντι στη θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα του Καρπενησίου.

Άπαντες στο στρατόπεδο του ιστορικού συλλόγου γνωρίζουν πως για να εξαργυρωθεί η καλή τους -κατά κύριο λόγο- παρουσία στη δύσκολη εκκίνηση της περιόδου με τα αλλεπάλληλα ντέρμπι (τελευταίο το 0-0 την περασμένη Κυριακή στον Αλμυρό με τους Βελεστινιώτες να παίρνουν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή), οφείλουν να υπερνικήσουν το εμπόδια που θα τους θέσει ο «πρωτάρης» ΑΠΟΚ, που ύστερα από την εντυπωσιακή του πρεμιέρα με την επιτυχία επί του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχει καταφέρει να συλλέξει κάποιο βαθμό.

Σύμμαχος του Ρήγα, που θα μπει για πρώτη φορά φέτος σε αναμέτρηση με τον τίτλο του φαβορί, καλούμενος να βγάλει περισσότερα πράγματα στην επίθεση, πρόκειται να είναι σίγουρα ο κόσμος του, που θα δει την αγαπημένη του ομάδα για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα της, ύστερα από την αναμέτρηση με τον Βόλος ΝΠΣ (2-3).

Παράλληλα, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθέντας Αχιλλέας Νασιακόπουλος. Στην αντίπερα όχθη, εκτός λόγω τραυματισμού τέθηκαν οι Παπαγεωργίου, Λάμπρου και Κουρίτας.

Μπόρας: «Το ίδιο σοβαροί»

Ο Βολιώτης, Θάνος Μπόρας, αποτέλεσε βασικό γρανάζι και στα έξι παιχνίδια μέχρι σήμερα για τον Ρήγα Φεραίο, παίζοντας στον άξονα της μεσαίας γραμμής, και πλάι στον Γιώργο Αλεξίου. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ανεβασμένος φέτος, έχει σημειώσει κι ένα γκολ, αλλά στα μέσα του μήνα θα κληθεί να υπηρετήσει στρατιωτική θητεία όπως και ο Γεωργατζής. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε για το σημερινό αγώνα:

«Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, πάνω στο πλάνο που μας έδωσαν οι προπονητές μας για το ματς, και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο δύσβατο πρόγραμμα της εκκίνησης: «Η ομάδα έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα και έδειξε ότι δεν είναι τυχαία τόσα χρόνια ψηλά και, γνώμη μου, σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Ρήγα.

Όσο για μένα με στεναχωρεί που θα απουσιάσω, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, λόγω στρατού και ελπίζω να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να βοηθήσω και πάλι την ομάδα μου!»

Στην αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με το Βελούχι, διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Σφέτσιας που ανήκει στην ΕΠΣ Σάμου, με βοηθούς τους Χρήστο Μπάλα και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο από την ΕΠΣ Τρικάλων.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου