ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει νίκη ελπίδας και συνέχειας

θέλει-νίκη-ελπίδας-και-συνέχειας-248533

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια νίκη ελπίδας και συνέχειας θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου υποδεχόμενος στις 3μ.μ τη Θήβα για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στο Πανθεσσαλικό, όπου επιστρέφει για τρεις συνεχόμενους αγώνες θέλοντας να «φτιάξει» ένα σερί νικών.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό μετά από 2 νίκες στο ΕΑΚ και μια ισοπαλία στα Φάρσαλα θέλοντας τον κόσμο στο πλευρό του, σε ένα ματς που αποτελεί νέα αρχή σε έναν καθοριστικό μήνα, που στην ουσία θα κρίνει αν η συνέχεια… θα είναι για ψηλότερα.

Αφήνοντας πίσω απογοητεύσεις, άτυχα αποτελέσματα, χαμένους βαθμούς με θεωρητικά χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει νίκη σήμερα με τη Θήβα για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, ενώ στην 8η θα παίξει πάλι στο Πανθεσσαλικό αλλά με γηπεδούχο τη Νίκη, και μετά στην 9η αγωνιστική θα υποδεχτεί στο άλλο δυνατό ματς τον ΝΠΣ Βόλος, τον οποίο θα συναντήσει πάλι μέσα στον μήνα για το κύπελλο ΕΠΣΘ.

Αυτό που ενδιαφέρει σήμερα είναι να προστεθούν τρεις βαθμοί με νίκη επί της Θήβας, και ο προπονητής Κώστας Μπράτσος έχει δουλέψει όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, και κυρίως στα τελειώματα των φάσεων και στις στατικές φάσεις.

Ο Κ. Μπράτσος, η διοίκηση και ο κόσμος περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να δείξουν καλύτερο πρόσωπο σήμερα, αλλά και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η διαφορά από την κορυφή είναι στους 4 βαθμούς, και αν ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να έχει στόχο την άνοδο, πλέον πρέπει να δείξει αποφασισμένος να μη χάσει τίποτα από όλα τα παιχνίδια, ενώ έχει καθοριστικά ντέρμπι…

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει παίξει μόνο ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο κέρδισε στην 4η αγωνιστική (3-0 τον Ρήγα Φεραίο), έχει μπροστά του δύο μέσα στο Νοέμβριο και με Γ.Σ. Αλμυρού την 13η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου) στον Αλμυρό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν το ρεπό τους την 12η αγωνιστική, και το γεγονός ότι φέτος είναι ένα μικρό πρωτάθλημα και κάθε απώλεια έχει κόστος, φαίνεται κι από το γεγονός ότι ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν παίξει ως τώρα μόλις 6 αγώνες, έχουν άλλους 6 για το φινάλε του α΄ γύρου. Αναλυτικά τα ματς για τη λήξη του πρώτου μισού του πρωταθλήματος είναι:

7η: σήμερα: Ολυμπιακός Β.-Θήβα

8η: 12/11: Νίκη-Ολυμπιακός

9η: 19/11: Ολυμπιακός-ΝΠΣ «Βόλος»

10η: 26/11: Αμβρυσσέας-Ολυμπιακός

11η: 3/12: Οπούντιος Μαρτίνου-Ολυμπιακός

12η: 10/12: ΡΕΠΟ

13η: 17/12: Γ.Σ. Αλμυρού-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός που σκέφτεται σήμερα μόνο το ματς με τη Θήβα, θέλοντας ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος, επιζητεί για «ψηλότερα» και το γκολ στα εκτός έδρας ματς, αφού ως τώρα έχει πετύχει 7, όλα στον Βόλο, κι ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα και δείχνει να δημιουργεί ευκαιρίες, θέλει «το κάτι παραπάνω» στην τελική προσπάθεια.

Άλλωστε η βαθμολογική συγκομιδή του Ολυμπιακού δεν είναι ό,τι καλύτερο ως τώρα, αν κρίνουμε και τη δυναμική των ομάδων με τις οποίες έπαιξε εκτός έδρας (έχασε στο Καρπενήσι από το Βελούχι που δεν πήρε βαθμό από τότε… και έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Ιτέα και στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα). Για το σημερινό ματς επιστρέφει ο Δημήτρης Τόσκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στέφανος Κραγιόπουλος (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων) και ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου που προέρχεται από τραυματισμό.

Ως τώρα στον Ολυμπιακό έχουν χρησιμοποιηθεί 20 παίκτες, και μάλιστα 6 από αυτούς έχουν παίξει και στα 6 παιχνίδια. Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Βασίλιεβιτς Μπράνι 6 540’

Καραμπάς Γιάννης 6 532’

Κόκας Ανδρέας 6 523’

Κραγιόπουλος Στέφανος 6 491’

Θέος Γιώργος 6 389’

Σεχολάρι Αλέξανδρος 6 463’

Καραγκιολίδης Φώτης 5 450’

Τόσκας Δημήτρης 5 450’

Κόκας Δήμος 5 405’

Νόνης Χρήστος 5 378’

Βαρούχας Στέφανος 5 314’

Σέττος Δημήτρης 5 271’

Καράμπελας Χρήστος 5 302’

Ευθυμιάδης Γρηγόρης 4 122’

Μέμος Γιώργος 4 76’

Σκανδάλης Χρήστος 3 40’

Καρβούνης Κώστας 3 81’

Γελαδάρης Λάζαρος 2 17’

Κούτσικος Λεωνίδας 1 90’

Λούγκος Νίκος 1 1’

Από το αρχικό ρόστερ δεν έχουν ακόμη συμμέτοχή στο πρωτάθλημα οι Παπαϊωάννου, Ζάχος, Φραγκογιάννης, Κωνσταντίνου, υπήρξε λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Χατζόγλου, Γιώργο Πατσή και Σταύρο Πολυχρονιάδη, ενώ εδώ και λίγες μέρες παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι Δομήνικος Πλουσής, Γιάννης Σιγαλάκος και Νίκος Μπέικος.

Ολυμπιακός-Θήβα

Από τη δεκαετία του 80 ξεκινούν οι συναντήσεις του Ολυμπιακού με τη Θήβα, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να μην έχουν ήττα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας.

Την περίοδο 1982-83 οι δυο ομάδας βρέθηκαν αντίπαλοι στη Β΄ Εθνική… Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον Βόλο τη Θήβα 3-1 με δυο γκολ του Κώστα Τσαβαλιά κι ένα του Τάκη Οικονόμου, ενώ ήταν νικητής και στη Θήβα, 1-2, με σκόρερ τους Θωμά Βιρτζαμάνη και Τάκη Οικονόμου.

Οι άλλες συναντήσεις ήταν για τη Γ’ Εθνική, με τη Θήβα να έχει τερματοφύλακα τον Κώστα Κατσιμήτρο που μετέπειτα έπαιξε και στον Βόλο

Περίοδος 1984-85, μια νίκη μια ισοπαλία για τον Ολυμπιακό:

23/12/84 Ολυμπιακός-Θήβα 1-0 (79’ Χανταμπάκης)

12/5/85 Θήβα-Ολυμπιακός 1-1 (60΄Κουτρούμπας – 76’ Οικονόμου)

και περίοδος 1985-86 δυο ερυθρόλευκες νίκες:

1/12/85: Ολυμπιακός-Θήβα 3-0 (15΄Τσουκαλάς,68΄Βαϊνάς, 80΄Δαδάκος)

20/4/86: Θήβα-Ολυμπιακός 0-1 (11΄Ζαγκαβιέρος)

Τώρα η Θήβα προέρχεται από νίκη με 4-1 εντός έδρας επί του Αμβρυσσέα, ενώ εντός έδρας είχε και δυο ισοπαλίες 1-1 με ΑΟ Σελλάνων και με Νίκη. Στην προηγούμενη έξοδό της, είχε βάλει δύσκολα στον ΝΠΣ Βόλος, καθώς έχασε με 2-1 στο 87’ στη Νεάπολη, παρότι βρέθηκε να προηγείται στο σκορ, ενώ εκτός έχει κερδίσει τον Οπούντιο 2-4 στο Μαρτίνο κι έχει χάσει 2-1 στα Φάρσαλα…

Κάλεσμα στον κόσμο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Θήβα, στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας, σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 15:00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Α.Ο. Θήβα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Αν και το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα δεν ικανοποίησε τόσο τη διοίκηση όσο και τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που βρέθηκε στο πλάι της ομάδας στα Φάρσαλα, δεν θα πρέπει κανείς να απογοητεύεται.

Οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό team μένουν μακριά από κακεντρεχή σχόλια που ακούγονται και στρέφουν την προσοχή τους μόνο στον αγώνα της Κυριακής.

Το ηθικό της ομάδας μας είναι ακμαιότατο και ενωμένοι όλοι, μαζί με τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας θα προχωρήσουμε για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Άλλωστε, αυτό επιβάλει η 80χρονη πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, την οποία και πρέπει όλοι να τιμούμε.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν, όλοι πρέπει να βρεθούμε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να ενισχύσουμε με τη φωνή και το χειροκρότημά μας την ομάδα μας.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο! Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου»!

Τα εισιτήρια

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Α.Ο. Θήβα.

Συγκεκριμένα:

Γενική είσοδος: 10€

Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Μπεκιάρης διαιτητής

Ο Λάμπρος Μπεκιάρης από τον Σύνδεσμο Καρδίτσας, ορίστηκε από την ΕΠΟ διαιτητής του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τη Θήβα στο Πανθεσσαλικό (3μ.μ.). Την περασμένη χρονιά ο ίδιος είχε βρεθεί και πάλι σε αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, όταν οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 του Ρήγα Φεραίου. Ενώ φέτος έχει σφυρίξει στα ματς Μ. Αλέξ. Τρικάλων – Αλεξάνδρεια 2-0 και ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Ιτέας 5-0 .Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Στεφανής και Γεώργιος Παπαλίτσας, επίσης από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου