ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζητούμενο ηρεμία… και 3 στα 3

ζητούμενο-ηρεμία-και-3-στα-3-250499

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ηρεμία και 3 νίκες στα 3 παιχνίδια που ακολουθούν στο Πανθεσσαλικό, που θα κρίνουν κατά πολύ τη συνέχεια, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου, που θέλει το κάτι παραπάνω κυρίως από πλευράς αποτελεσματικότητας…

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να διατηρείται για 5 ματς αήττητος, αλλά το ότι δεν σκοράρει εκτός έδρας τον οδηγεί συνεχώς σε «χαμένες ευκαιρίες» να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή και στη συνεχεία να τη φτάσει… Και τώρα, τα τρία ματς που έχει συνεχόμενα στο Πανθεσσαλικό θα αποτελέσουν κριτήριο για τη συνέχεια (τώρα που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς). Γιατί αν θέλει να συνεχίσει να έχει στόχο την άνοδο, πλέον πρέπει να δείξει αποφασισμένος να μη χάσει τίποτα από όλα τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός τώρα σκέφτεται το ματς της Κυριακής (5/11- 3 μμ.) με τη Θήβα στο Πανθεσσαλικό, όπου στη συνέχεια θα παίξει με τη Νίκη -τυπικά γηπεδούχο-, ενώ αμέσως μετά με τον ΝΠΣ Βόλος.

Ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να φτιάξει ένα σερί νικών για να βρεθεί αρχικά πιο κοντά, και στη συνέχεια στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν αποκτήσει και οι εκλογές στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, που μετατέθηκαν κατά μια εβδομάδα για την Τετάρτη 8 Νοέμβρη.

Η εφορευτική επιτροπή του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 1937, αποφάσισε να αναβάλλει επειδή δεν είχε το βιβλίο των μελλών κι ενώ ήδη είχαν κατατεθεί 15 υποψηφιότητες… Και όπως διευκρινίστηκε δεν θα υπάρξουν άλλες…

Πάντως ο Ολυμπιακός έχει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό (επιστρέφοντας μετά από 2 νίκες στο ΕΑΚ και μια ισοπαλία στα Φάρσαλα) το ματς με τη Θήβα για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, σε ένα ματς που επιστρέφει ο Δημήτρης Τόσκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στέφανος Κραγιόπουλος (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων).

Θετική προϊστορία

Από τη δεκαετία του 80 υπάρχουν συναντήσεις του Ολυμπιακού με τη Θήβα, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να μην έχουν ήττα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας.

Την περίοδο 1982-83 οι δυο ομάδας βρέθηκαν αντίπαλοι στη Β΄ Εθνική και ο Ολυμπιακός κέρδισε στον Βόλο τη Θήβα 3-1, ενώ ήταν νικητής και στη Θήβα 1-2, και οι άλλες συναντήσεις ήταν για τη Γ΄ Εθνική την περίοδο 1984-85, με μια νίκη 1-0 και μια ισοπαλία 1-1 στη Θήβα για τον Ολυμπιακό, ενώ την περίοδο 1985-86 υπήρξαν δυο ερυθρόλευκες νίκες 2-0 και 0-1…

Μπεκιάρης διαιτητής

Ο Λάμπρος Μπεκιάρης από τον Σύνδεσμο Καρδίτσας, ορίστηκε από την ΕΠΟ διαιτητής του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τη Θήβα στο Πανθεσσαλικό (3μ.μ.). Την περασμένη χρονιά ο ίδιος είχε βρεθεί και πάλι σε αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, όταν οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 του Ρήγα Φεραίου. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Στεφανής και Γεώργιος Παπαλίτσας από την ίδια Ενωση.

Κυριακή με ΟΣΦΠ για την Α1 μπάσκετ

Τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό Πειραιώς, υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτούς χώρο.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή της Α2 Γυναικών στα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου και στους προπονητές τους, ενώ αναμνηστική πλακέτα θα απονεμηθεί και στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην αρχηγό της Εθνικής ομάδας Εβίνα Μάλτση.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους, ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου