ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διοικητικές «ζυμώσεις» στην ΠΑΕ Νίκη

διοικητικές-ζυμώσεις-στην-παε-νίκη-494539

Αρκετά είναι τα θέματα που ταλαιπωρούν την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ένα από αυτά είναι και η δημιουργία νέας διοίκησης. Η λειτουργία της ομάδας δεν μπορεί να «τρέξει» σωστά με λίγα μόνο άτομα και πρώτο μέλημα του Στράτου Γιδόπουλου και των συνεργατών του είναι να προκύψει το Δ.Σ. και να στελεχωθεί με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και να επιληφθούν των θεμάτων που ταλανίζουν την ΠΑΕ.

Προγραμματισμένη συνάντηση με τους συνεργάτες του είχε ο Στράτος Γιδόπουλος την Τετάρτη μετά το ματς, για να παρθούν αποφάσεις για την επάνδρωση της διοίκησης της ομάδας με νέα μέλη, ωστόσο λόγω του άτυχου αποτελέσματος με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο μεγαλομέτοχος δεν ήταν σε κατάσταση που θα μπορούσε ήρεμα να συζητήσει. Ετσι η συνάντηση πήρε νέα αναβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέλη που αναμένεται να εισχωρήσουν στο Δ.Σ. περιλαμβάνονται τόσο ο κ. Δροσινός, που και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να αναμιχθεί με τα διοικητικά της Νίκης, αλλά και ο γιος του Γιώργου Βαλαχή, καθώς ο ίδιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να προσφέρει. Επίσης ενδιαφέρον έχουν δείξει για να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας και δυο αδέλφια που έχουν καταστήματα επίπλων, αλλά τα ονόματά τους προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει. Η νέα συνάντηση για τον σχηματισμό διοίκησης αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Στράτο Γιδόπουλο και τότε θα μπουν στην τελική ευθεία οι «ζυμώσεις» για τη νέα διοίκηση της ομάδας. Ηδη κάποιοι από αυτούς έχουν ενεργοποιηθεί και βοηθούν την ομάδα.

Το θέμα της νέας διοίκησης δεν σηκώνει άλλη αναβολή, καθώς αρκετά λειτουργικά ζητήματα έχουν προκύψει και θα χρειαστούν άτομα για να βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία της ΠΑΕ.

Μεγαλύτερο πρόβλημα το γήπεδο προπόνησης

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το γηπεδικό και παραμένει άλυτο από την προετοιμασία ακόμα. Οι άνθρωποι της ομάδας καθημερινά αναζητούν γήπεδο για να κάνουν οι κυανόλευκοι προπόνηση. Ηδη έχουν πάρει κάποιες υποσχέσεις για λύση του προβλήματος, αλλά περιμένουν να γίνουν πράξη.

Το γήπεδο της έδρας λύθηκε με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο Παντελής Μαγουλάς, ωστόσο το θέμα της προπόνησης παραμένει άλυτο. Καθημερινά παίκτες και τεχνική ηγεσία ταλαιπωρούνται λόγω της έλλειψης γηπέδου προπόνησης και αναγκάζονται να «παρακαλάνε» τοπικές ομάδες για να τους παραχωρήσουν τα γήπεδά τους να γυμναστούν. Ετσι κάποιες ημέρες προπονούνται στο Διμήνι, άλλες στο Στεφανοβίκειο και μερικές στο Ριζόμυλο…

Η «κλούβα» που θα χρησιμοποιηθεί από το επόμενο εντός έδρας ματς, θα δώσει την λύση για μία έως δύο ημέρες την εβδομάδα, αλλά από κει και πέρα θα πρέπει να αναζητηθεί γήπεδο που θα φιλοξενεί τις υπόλοιπες προπονήσεις των κυανολεύκων. Στην κυανόλευκη ΠΑΕ προσπαθούν παράλληλα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την συγκυρία των εκλογών για να βρουν λύσεις σε βασικά της προβλήματα της ομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στηρίξουν φανερά υποψηφίους, που θα τους στηρίξουν σε τέτοια ζητήματα.

Κοιτούν μπροστά

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αρμάντο Μαρέντζι και οι παίκτες του κοιτούν μπροστά και αφήνουν πίσω τους την απώλεια απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Το επόμενο παιχνίδι με την Κοζάνη θα αρχίσει να τους απασχολεί από τη Δευτέρα, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να αποκαταστήσει το καλό κλίμα είναι η εκτός έδρας νίκη. Ο Κροάτης τεχνικός που παρουσιάζεται αισιόδοξος για την συνέχεια, έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογία και προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Η Γ.Σ. στο Blue Club

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί η τακτική γενική συνέλευση του συνδέσμου Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» στα γραφεία του συνδέσμου που βρίσκονται στην Μαιάνδρου 14. Καλούνται τα μέλη να δώσουν το παρών.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου