ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απάντηση στον Δήμο Βόλου

απάντηση-στον-δήμο-βόλου-256036

Τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, αναφορικά με τη φιλοξενία στο Πανθεσσαλικό, έδωσε με ανακοίνωσή της σήμερα η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο λόγος που δεν επέτρεψε την είσοδο των ανθρώπων της δημοτικής αρχής στα επίσημα του Σταδίου ήταν καθαρά λειτουργικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 αναγκάζεται να απαντήσει στην ανυπόστατη ανακοίνωση-καταγγελία του Δήμου Βόλου (η οποία παρεμπιπτόντως μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/10/2017 δεν υπάρχει αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου, παρά μόνο σε ένα τοπικό site, επομένως δε γνωρίζουμε καν αν υφίσταται).

Η Διοικούσα Επιτροπή ουδέποτε απαγόρευσε την είσοδο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο σε κανέναν πολίτη. Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής εμφανίστηκαν με προσκλήσεις ΕΠΟ και ζήτησαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τα επίσημα του Σταδίου. Τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν μπορούσε να υλοποιηθεί το αίτημα τους, καθώς όλα τα καθίσματα στις θέσεις VIP ήταν ήδη δεσμευμένα και κατειλημμένα από τους κατόχους διαρκείας, κατόχους εισιτηρίων, χορηγούς, Δ.Ε. κλπ.

Η κατοχή άλλωστε πρόσκλησης της ΕΠΟ δε συνιστά αυτόματα και παρακολούθηση του αγώνα από τα VIP ενός σταδίου-γηπέδου. Θα ήταν παράλογο στη Γ’ Εθνική να ίσχυε κάτι τέτοιο, αν αναλογιστεί κανείς τις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τους περισσότερους αγώνες. Αυτό λογικά οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής θα έπρεπε να το γνωρίζουν από τη μέχρι σήμερα διαρκή παρουσία τους στο γήπεδο της Νεάπολης, το οποίο δε διαθέτει, εξ όσων γνωρίζουμε, κάποια θύρα VIP, όπως άλλωστε και πολλά άλλα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Επειδή λοιπόν έγινε η αρχή και οι εκπρόσωποι της δημοτική αρχής δήλωσαν απλοί και ουδέτεροι φίλαθλοι, τους πληροφορούμε ότι αν θελήσουν να ξαναέρθουν (στο επισκευασμένο από εμάς μετά τον τελικό της ντροπής) Πανθεσσαλικό Στάδιο σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας και δεν τους στείλουν προσκλήσεις από την ΕΠΟ μπορούν, παρότι έχει σταματήσει η διαδικασία, να συμπληρώσουν μία αίτηση για Κάρτα Διαρκείας BASIC, στην οποία θα ενσωματωθεί και η ανάλογη έκπτωση για τα παιχνίδια που ήδη έχουν διεξαχθεί και έχουν χάσει ή να αγοράσουν κάποιο εισιτήριο από το γκισέ του Σταδίου.

ΥΓ. Ο πολιτισμός μας και η κουλτούρα μας έχει αναγνωριστεί από τη φίλαθλη Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία στα 93 χρόνια ιστορίας μας και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 «ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου