ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Λάκης Μπακάλης κόντρα… στα «παιδιά» του

ο-λάκης-μπακάλης-κόντρα-στα-παιδιά-256048

Ξεχωριστή σημασία είχε και η χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου ο τεχνικός του ΓΣΑ Λάκης Μπακάλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα ποδοσφαιρικά του παιδιά, Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου, οι οποίοι εκτός από τον ρόλο των ποδοσφαιριστών έχουν αναλάβει να καλύψουν και το κενό που άφησε ο έμπειρος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας του Βελεστίνου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Μπακάλης, ήταν δική του προτροπή η λύση εκ των έσω για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου για να αναφέρει μετά την αναμέτρηση ότι: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρήγα, στον Γιώργο (σ.σ. Αλεξίου) και στον Χρήστο (σ.σ. Σπαθή), με τους οποίους μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά μαζί. Τους εύχομαι τα καλύτερα, γιατί το αξίζουν. Ήμουν εμπνευστής αυτής της ιδέας, το να συνεχίσει εκ των έσω η ομάδα».

Οσον αφορά το παιχνίδι ο κ. Μπακάλης σχολίασε: «Ήταν ένα ντέρμπι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, είχαμε καλή ανάπτυξη και από τις δύο πλευρές. Χάσαμε δύο με τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, που θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Σίγουρα όταν βρίσκεις απέναντί σου μια δύσκολη ομάδα, τον Ρήγα, είναι δύσκολο να την διασπάσεις. Έχουμε και πρόβλημα στο να διασπάσουμε τις οργανωμένες άμυνες. Δεν μένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε ορισμένες αδυναμίες που έχουμε να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις και να έχουμε γρηγορότερο αγωνιστικό ρυθμό για να μπορούμε να διασπάμε τις άμυνες, τις οργανωμένες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο αργός και νομίζω ότι είναι δίκαιο το τελικό 0-0. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρήγα, στον Γιώργο (σ.σ. Αλεξίου) και στον Χρήστο (σ.σ. Σπαθή), με τους οποίους μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά μαζί. Τους εύχομαι τα καλύτερα, γιατί το αξίζουν. Ήμουν εμπνευστής αυτής της ιδέας, το να συνεχίσει εκ των έσω η ομάδα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρήγα και εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε».

Ο Χρήστος Σπαθής από την άλλη ανέφερε ότι τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Λάκη Μπακάλη ήταν μια άβολη στιγμή η χθεσινή αναμέτρηση, για να τοποθετηθεί ακολούθως σχετικά με το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο είχε τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, βασισμένο στο πάθος και την δύναμη. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες τόσο χαμηλά όσο και εναέρια. Ναι μεν εμείς τα πήγαμε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά από εκεί και πέρα μας προβλημάτισε η σωστή μεταβίβαση της μπάλας στο σωστό χρόνο για να απειλήσουμε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία και δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποια ιδιαίτερα αξιόλογη ευκαιρία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, εκτός έδρας. Πήραμε έναν βαθμό. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι εντός έδρας με το Βελούχι. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί έτσι ώστε να αναρριχηθούμε όσο το δυνατόν στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία και να τελειώνουμε τις φάσεις. Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Να ευχηθώ στην ομάδα του Αλμυρού και στον κύριο Λάκη καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο με υγεία πάνω από όλα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου