ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μυαλό στο Περιστέρι έχει ο Ολυμπιακός

το-μυαλό-στο-περιστέρι-έχει-ο-ολυμπιακ-494940

Μόνο η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι βρίσκεται στο μυαλό όλων των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου μετά και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να γίνουν ακόμη καλύτεροι και με τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη να ανέβουν επίπεδο. Είναι γεγονός πως μέχρι στιγμής οι παίκτες του Βόλου έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους, ωστόσο τα καλά αποτελέσματα θα πρέπει να έχουν και συνέχεια.

Η ομάδα άλλωστε έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα επτά βαθμούς από τους οποίους τρεις ήρθαν με τη νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου στην πρώτη κιόλας αναμέτρηση της ομάδας στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία έπειτα από 20 και πλέον χρόνια.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε η ισοπαλία στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, με τους ερυθρόλευκους να μπορούν να πάρουν ακόμη και τους τρεις βαθμούς.

Τελικά η νέα νίκη ήρθε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και συνέτριψαν με 3-1 τον δικέφαλο του νότου.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός μπορεί να δεινοπάθησε για ένα ημίχρονο στο Γ. Καραϊσκάκης, ωστόσο απέδειξε στην επανάληψη πως η φετινή του καλή παρουσία μέχρι σήμερα μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Σάκης Τσιώλης πιστεύει όσο κανένας στις δυνάμεις των παικτών και για αυτό ζητά καθημερινά από τους παίκτες του και κάτι περισσότερο προσπαθώντας παράλληλα να τους τονώνει και ψυχολογικά.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν εστιάσει την προσοχή τους στον Ατρόμητο με την αναμέτρηση να δίνεται την επόμενη Κυριακή στις 4 μ.μ. στο Περιστέρι. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα από την περασμένη Δευτέρα, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Χθες πέραν του φιλικού που έδωσαν για 45 λεπτά με την ομάδα των νέων προπονήθηκαν για περίπου μία ώρα στο ΕΑΚ, όπου ο Σάκης Τσιώλης έδωσε βάρος στην τακτική, ενώ το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ πέρασαν από το γυμναστήριο όπου και έκαναν βάρη.

Ατομικό ο Μάρτιν

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι από την προπόνηση της Δευτέρας και στις υπηρεσίες του Μάρτιν μιας και ο Αργεντινός έκανε ατομικό πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει επί της ουσίας το πρόβλημα που είχε και αναγκάστηκε να βγει ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και να παραχωρήσει την θέση του στον Ηλία Σολάκη. Παράλληλα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών έχει μείνει και ο Νίκος Ψυχογιός, με τον νεαρό μπακ να κάνει θεραπεία λόγω της κόπωσης που έχει στην κατάφυση του αχίλλειου τένοντα. Ο Ψυχογιός αναμένεται να παραστεί κανονικά στην προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα και μαζί με τον Μάρτιν θα υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Μπέος: «Θα ανοίξει η κερκίδα»

Την πρόθεσή του να ανοίξει η απέναντι κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου ενόψει της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του χθες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 89.5.

Ο κ. Μπέος δήλωσε πως οι φίλοι της ομάδας του Βόλου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την απέναντι κερκίδα, κάτι που θέλουν πώς και πώς οι φίλοι της ομάδας, αλλά δεν είχε γίνει σε κανένα από τα μέχρι σήμερα εντός έδρας παιχνίδια μιας και δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της Super League λόγω έλλειψης τουαλετών.

Μάλιστα τα εισιτήρια της συγκεκριμένης εξέδρας θα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα θα προμηθευτεί τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν με αγωνία το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και με γεμάτες κερκίδες η ομάδα θα έχει την ώθηση που πρέπει από τον 12ο παίκτη της, αλλά και τα έσοδα θα είναι μεγάλα προκειμένου να πραγματοποιηθούν και άλλες δαπανηρές κινήσεις που καταστρώνει η ομάδα για την περίοδο του Γενάρη. Εξάλλου χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο βρέθηκε συνεργείο της NOVA προκειμένου να επιθεωρηθεί ο φωτισμός του γηπέδου, κάτι που αποτελεί τυπική διαδικασία από το συνδρομητικό κανάλι.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου