ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξίου: «Κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε»

αλεξίου-κάποια-στιγμή-να-ξανασυνεργ-257822

Προερχόμενος επίσης από ήττα στην τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, ο Ρήγας Φεραίος ψάχνει βαθμό ή βαθμούς στο αυριανό ντέρμπι της Μαγνησίας, και δεύτερο στη σειρά μετά από εκείνο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και την ήττα με 3-0.

Οι κυανόλευκοι που είχαν ρεπό στην 5η αγωνιστική, θα βρεθούν αύριο στις 3μ.μ. στο γήπεδο του Αλμυρού, χωρίς να υπολογίζουν για ακόμη ένα παιχνίδι στον τραυματία Παπαγεωργίου, ενώ εκτός θα είναι και ο Ράπτης.

Μέλος του τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστής, ο Γιώργος Αλεξίου μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης τονίζοντας: «Είναι το πέμπτο δύσκολο παιχνίδι στη σειρά και τέταρτο συνολικά εκτός έδρας. Ξεκουραστήκαμε μία εβδομάδα και παραπάνω, ανασυνταχθήκαμε και δουλέψαμε για το παιχνίδι της Κυριακής αλλά και για αυτά που ακολουθούν.

Πάμε έτοιμοι σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, κάθε Κυριακή πάμε για τη νίκη. Άλλωστε για να παραμείνει κανείς στην κατηγορία, πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, να τερματίσει από την έβδομη θέση και πάνω.

Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τις αδυναμίες του. Προπονητής εκεί είναι ο Λάκης Μπακάλης που μας ξέρει επίσης. Αναμφίβολα δύσκολη αναμέτρηση. Θα κερδίσει ο πιο τυχερός και ικανός και ελπίζουμε να είμαστε εμείς».

Οσον αφορά την παρουσία του Λάκη Μπακάλη στον αντίπαλο πάγκο σχολίασε: «Είναι για τον Ρήγα ένας σημαντικός άνθρωπος, τόσα χρόνια προπονητής στην ομάδα με επιτυχίες. Μας βοήθησε και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια που πέρυσι μου έδωσε το βήμα να κάνω το ξεκίνημα. Έχουμε πάρει πολλά πράγματα από τον Λάκη, επηρεασμένοι σαφώς από όταν μας κοουτσάριζε. Το γεγονός ότι θα βρίσκεται στον αντίπαλο πάγκο δεν μας δημιουργεί ιδιαίτερα συναισθήματα. Για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι, όποιος και να ήταν. Συνεχίζουμε την πορεία μας, ο καθένας από την πλευρά του. Ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί όχι και στον Ρήγα ξανά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου