ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτο τζάμπολ για την Α1 ΕΣΚΑΘ

πρώτο-τζάμπολ-για-την-α1-εσκαθ-260162

Σήμερα στις 6.30 στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας με την αναμέτρηση Ολυμπιακός Β.-Ανάληψη γίνεται το πρώτο τζάμπολ στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 κατηγορίας της ΕΣΚΑΘ. (Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής διεξάγονται το Σάββατο 28/10.)

Ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος δείχνει ότι θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με στόχο την επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες, και ενόψει της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων», η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Με την Ανάληψη Βόλου ανοίγει η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30, μετά την αποδοχή του κοινού αιτήματος των δυο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας, μετά τη πανηγυρική πρόκριση στις «4» ομάδες του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ είναι έτοιμος να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο στο τέλος της χρονιάς να είναι εκεί που αρμόζει στην ιστορία του, στην κορυφή.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι, ώστε να αρχίσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη, σηματοδοτώντας και τους στόχους της ομάδας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».

Όλη η 1η αγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Σήμερα (6.30 μμ) Κλ. ΕΑΚ: Ολυμπιακός Β.-Ανάληψη

Σάββατο 28/10

Φοίβος-Αγριά B.C

Σπάρτακος-Γ.Σ. Αλμυρού

Ίωνας-Κεραυνός

Γ.Σ. Βόλου-ΑΕΒΔ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου