ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτος ο Παπαλεξίου στη Λάρισα

πρώτος-ο-παπαλεξίου-στη-λάρισα-261057

Δυόμιση βδομάδες μένουν για τη διεξαγωγή του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, και τα βλέμματα όλων των Ελλήνων δρομέων όπως και χιλιάδων από το εξωτερικό στρέφονται ήδη στο κορυφαίο γεγονός μαζικού αθλητισμού, που γίνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου οργανώνει την εκδρομή για το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου στον αγώνα με 2 λεωφορεία και 130 συνολικά συμμετοχές, παράλληλα όμως δεν παραλείπει να συμμετέχει κάθε βδομάδα στους αγώνες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, ο δρομέας του ΣΔΥΒ Αλέξης Παπαλεξίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε τον αγώνα 9 χιλιομέτρων του Street Relays Λάρισας. Στη γειτονική μας πόλη έγιναν αγώνες σκυτάλης καθώς και ατομική διαδρομή, ενώ έκτος στα 9 χιλιόμετρα τερμάτισε ένας άλλος αθλητής του ΣΔΥΒ, ο Θωμάς Μαλιαχόβας, μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής απόστασης 32 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη διαδρομή Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας – Σχολή Αριστοτέλους Νάουσας. Αγωνίστηκε για τον ΣΔΥ Βόλου η Βάσω Τασιώνη. Εξάλλου, την ίδια ημέρα ο Αχιλλέας Γιαννούλας έτρεξε στον 35ο Ημιμαραθώνιο Αχαΐας.

Ολοι στο Βελεστίνο

Στις 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 17ος Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο, με αποστάσεις 7,6 και 2 χιλιομέτρων, καθώς και 400 και 200 μέτρων για τα παιδιά. Υποστηρικτής του αγώνα θα είναι όπως πάντα ο ΣΔΥ Βόλου, συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία με τους διοργανωτές. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν, και προς διευκόλυνση των αθλητών του ΣΔΥΒ που θέλουν να μετέχουν, μπορούν να ζητάνε στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523 την εγγραφή τους, καθώς ο ΣΔΥΒ θα στείλει στη διοργάνωση ομαδική λίστα συμμετοχών.

Κάλεσμα στους πολίτες

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτως ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου, στα γραφεία του συλλόγου (Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως), όπως και στο κατάστημα Aspirina (Δημητριάδος 160) όπου γίνονται αποκλειστικά οι εγγραφές νέων μελών με συνδρομή 5 ευρώ ανά έτος. Σύνθημα του ΣΔΥΒ πάντα είναι: Τρέχουμε για την Υγεία. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι γονείς πρέπει να ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης μας, Κατερίνα Στεφανίδη, ανεξαρτήτως επιδόσεων οι αξίες ζωής που θα αποκτήσουν θα είναι ανεκτίμητες.

Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη του συλλόγου σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Πανθεσσαλικό, στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου, στο Αθλητικό Κέντρο και όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Το mail όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες, είναι [email protected]. Τηλέφωνα 2421023523, 2421071770, επικοινωνία επίσης και στα social media.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του παλιού πρωταθλητή των 400μ με εμπόδια από τον Βόλο και μέλους της Εθνικής Ομάδας, Θανάση Καλογιάννη, που έφυγε σε ηλικία 52 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου