ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-495541

Τρισδιάστατη απόλαυση από την Αννα!
 
H γνωστή αθλήτρια του tennis αφήνει για λίγο τη ρακέτα και παίρνει σέξι πόζες για το εξώφυλλο γνωστού μηνιαίου περιοδικού.
 
Η Άννα Κουρνίκοβα είναι από τις πιο γνωστές τενίστριες της Ρωσίας, όχι μόνο για το ταλέντο της στον αθλητισμό αλλά και για την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση.
 
Η όμορφη αθλήτρια άφησε για λίγο τα γήπεδα του τένις και φόρεσε τα απολύτως απαραίτητα για να φωτογραφηθεί για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Maxim.
 
Τα πανύψηλα πόδια της και τα ξανθά μαλλιά της σε συνδυασμό με την δεξιοτεχνία της προσέλκυσαν πολλούς χορηγούς που πληρώνουν τεράστια ποσά για να διαφημίσει τα προϊόντα τους.
 
Το ίδιο δημοφιλής είναι και στα περιοδικά που λαχταρούν να στολίσει τις σελίδες τους με το πρόσωπό της και το καλλίγραμμο κορμί της.
 
Μάλιστα το περιοδικό που φιλοξενεί την ξανθιά καλλονή φρόντισε να προσφέρει στους αναγνώστες του και τρισδιάστατα γυαλιά καθώς οι φωτογραφίες είναι 3D μορφή!
 
 
 
 
 
 
 
 
Τρία στα τρία και… κορυφή. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στην ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία σήμερα υποδέχεται στη Νεάπολη την Αναγέννηση Γιαννιτσών με αποκλειστικό στόχο να πάρει του τρεις βαθμούς της νίκης. Μια νίκη που σε συνδυασμό με πιθανή ισοπαλία στο ματς Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Επανωμής, μπορεί να οδηγήσει του κυανόλευκους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από πάρα πολύ καιρό.
 
 
Η ψυχολογία των παικτών του Αρμάντο Μαρέντζι βρίσκεται στα ύψη μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στη Δόξα Κρανούλας και όλοι θέλουν η ομάδα να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Και στη σημερινή προσπάθεια η Νίκη θα έχει για άλλη μια φορά κοντά της τον κόσμο της.
 
Του
ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΦΦΑ
 
Το θετικό κατά τη γνώμη μου δεν είναι οι νίκες που πετυχαίνει η ομάδα-εννοείται πως κι αυτές παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο καθώς απομακρύνουν τη γκρίνια αλλά και δίνουν πολύτιμους πόντους στην ομάδα-αλλά η εικόνα υγείας που επικρατεί πλέον στο σωματείο. Από τον φροντιστή μέχρι τον τελευταίο οπαδό, όλοι είναι αισιόδοξοι πως η ομάδα αλλάζει πλέον ρότα και αφήνει πίσω της την εσωστρέφεια και τη μιζέρια.
Αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του Στράτου Γιδόπουλου που μιλώντας χθες στο αθλητικό ραδιόφωνο Blue Star, τόνισε την ανάγκη που υπάρχει να σταθεί ο κόσμος δίπλα σε παίκτες και προπονητή προκειμένου η ομάδα να έχει ασπίδα προστασίας και να δείχνει στις αντίπαλες ομάδες τη δυναμική που διαθέτει ο λαός της Νίκης.
Ο κόσμος, η ομάδα και η διοίκηση, αυτοί και μόνο αυτοί, μπορούν να βγάλουν τη Νίκη από την αφάνεια και την απαξίωση. Αυτό θα φανεί και σήμερα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, το οποίο είναι συνάμα και το τελευταίο στη Νεάπολη μιας και από το επόμενο παιχνίδι έδρας, η Νίκη θα παίζει στην «κλούβα».
Το λέω αυτό γιατί αν περιμένει κανείς από τους τοπικούς φορείς να βοηθήσουν τότε πλανάται πλάνην οικτράν. Ούτε διαρκείας δεν αγοράζουν οι κύριοι εκεί στη Ν. Ιωνία (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και το μόνο που κάνουν είναι να τάζουν προεκλογικά. Εδώ τις προάλλες ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας έταζε προπονητικό κέντρο(!) και όπως είχα γράψει και σε ένα σχόλιό μου: «μην είστε τόσο ανοιχτοχέρηδες εκεί στη Ν. Ιωνία». Δεν είπαμε ούτε επένδυση να κάνετε στην ομάδα ούτε να ανακατευτείτε με τα διοικητικά της. Πενήντα διαρκείας είπαμε να αγοράσετε, έτσι για μια μικρή ενίσχυση.
Να είστε σίγουροι πάντως πως παρά το πείσμα κάποιων, η ομάδα σιγά-σιγά τον βρίσκει τον δρόμο της… Κι εσείς θα έχετε μείνει στα προεκλογικά ταξίματα. Δεν πειράζει ο κόσμος έχει ξυπνήσει και μπορεί να κρίνει σωστά πλέον…
 
 
 
 
 
Συνάντηση και… σύσταση
 
Μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Στράτος Γιδόπουλος θα έχει συνάντηση με τον κ. Ιωαννίδη, αλλά και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα, προκειμένου να συσταθεί το νέο Δ.Σ. της ομάδας… με νέα πρόσωπα.
Θ.Δ.Κ
 
Από τον αθλητισμό
 
Αρκετοί είναι για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι του αθλητισμού που βρίσκονται σε διάφορα ψηφοδέλτια για τις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από προέδρους μέχρι επίδοξους προέδρους και από νυν μέχρι πρώην αθλητές…
Β.Ζ
 
 
Ευκαιρία ανασύνταξης
 
Στον Ολυμπιακό με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να ανασυνταχθούν, να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες αλλά και να δουλέψει η ομάδα πάνω στις αδυναμίες της. Άλλωστε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη αλλά και ιδιαίτερα κρίσιμο.
Θ.Δ.Κ

Ε όχι και από την Κουάλα Λουμπούρ…

 
Ναυτεργάτη από την Κουάλα Λουμπούρ χαρακτήρισε τον Σανκαρέ ο Νίκος Αλέφαντος μετά το παιχνίδι των δύο Ολυμπιακών στο Καραϊσκάκη. Κυρ Νίκο, δεν είναι έτσι τα πράγματα και το ξέρεις. Αλλά επειδή χρησιμοποιείς πάντα την υπερβολή και είσαι και κάποιας ηλικίας συγχωρείσαι. Απλά να ξέρεις πως δεν έχεις και καλύτερο σέντερ μπακ στον Πειραιά. Όταν λείπει ο Μέλμπεργκ κάθε μπούκα αντιπάλου μυρίζει γκολ… Τρικυμία… Κοντεύει ο Σαρωνικός να φτάσει στο γήπεδο.
Θ.Δ.Κ
 
Μέσω ΑΣΕΑΔ
 
Κάποιοι πολίστες προκειμένου να κερδίσουν την ελευθερία τους και κατ’ επέκταση τη μεταγραφή τους σε άλλες ομάδες θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ καθώς η ομάδα τους δεν τους δίνει την ελευθέρας. Το περιστατικό αφορά σε πολίστες ομάδας της Μαγνησίας που πρόκειται τη νέα χρονιά να αλλάξουν στρατόπεδο και να αγωνιστούν σε γειτονικό σωματείο και μεγαλύτερη κατηγορία.
Θ.Δ.Κ
 

Η Ερώτηση Της Ημέρας…

 
Ποιος προπονητής του τοπικού είναι υπ’ ατμόν;
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου