ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέμπτη νίκη και με ανατροπή

πέμπτη-νίκη-και-με-ανατροπή-265609

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Βόλος ΝΠΣ, όταν στο 60ο λεπτό της 5ης αγωνιστικής και απέναντι στη Θήβα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει το 5ο συνεχόμενο τρίποντο και να φθάσει στους 15 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βραζιλιάνο Σίλβα στο 60’, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον Μπουργάνη για το 0-1, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Μάντζης ισοφάρισε σε 1-1 για τους κυανέρυθρους. Η απόλυτη ανατροπή για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο ήρθε στο 86’ και τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση 90 λεπτών, όταν ο Μηλιώτης έπειτα από σέντρα του Μάντζη από τα αριστερά βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Μόνο πλασάροντας εύστοχα για το 2-1 από τη μικρή περιοχή.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος (63’ Μηλιώτης), Κυπαρίσσης (57’ Μελισσόπουλος), Καμπαγιέρο, Μάντζης (92’ Ζέρης), Γκαρσία, Ηλιόπουλος, (87’ Σαλαμούρας)

ΑΟ ΘΗΒΑ (Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής (64’ Μαυρόπουλος), Ζυγογιάννης, Μπουρνάζος, Κοτώρο, Αργυρίου (73’ Σένκα), Κάρλος, Σίλβα (88’ Γεωργάκης), Βεζυρτζόγλου, Τόπι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου