ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός

μόνο-νίκη-θέλει-ο-ολυμπιακός-265626

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο ΕΑΚ (στο όποιο προσωρινά επέστρεψε την περασμένη Τετάρτη μετά από 21 μήνες και πέτυχε μια σημαντική και ψυχολογική νίκη 3-0 επί του Ρήγα) σήμερα, με τον κόσμο πιο κοντά του θα υποδεχτεί τον ΑΟ Σελλάνων, στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής .

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα τελευταία του ματς παρουσιάζεται καλύτερος και πιο ουσιαστικός… ενώ με σοβαρότητα θέλει υποδεχόμενος τον ΑΟ Σελλάνων άλλη μια νίκη, που θα είναι και η τρίτη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής…

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εναν ΑΟ Σελλάνων που είναι χωρίς νίκη άλλα εχει δείξει μαχητικός, και οι ερυθρόλευκοι χρειάζεται να καταβάλουν προσπάθεια και να πετύχουν πάλι ένα γρήγορο γκολ.

Η ομάδα από το Προάστιο Καρδίτσας έχει δυο ισοπαλίες μια εντός(1-1 με Αμβρυσσέα) και μια εκτός (1-1 στη Θήβα) ενώ έχει χάσει στην έδρα της από τη Νίκη(1-2) και στο Βόλο 4-1 από τον Ν.Π.Σ.

Ο Ολυμπιακός πάντως θα παραταχθεί σήμερα χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Γιάννης Καραμπάς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο προπονήθηκε και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας όπως και ο Στέφανος Κραγιόπουλος, ο τραυματισμός του οποίου στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής δεν ήταν σοβαρός, ενώ κανονικά θα είναι παρών και ο στρατευμένος Γρηγόρης Ευθυμιάδης . Οι «ερυθρόλευκοι» θα γευματίσουν το μεσημέρι της στο ξενοδοχείο «Valis» και στη συνέχεια θα μεταβούν στο ΕΑΚ για το παιχνίδι.

Πάντως, στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου δεν θα είναι στο εξής οι Τάσος Χατζόγλου, Γιώργος Πατσής και Σταύρος Πολυχρονιάδης, που άλλωστε δεν έχουν αγωνιστεί φέτος σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια, καθώς θα υπάρξει λύση της συνεργασίας.

Ο Ολυμπιακός, μετά το σημερινό ματς στο ΕΑΚ με τον ΑΟ Σελλάνων, στις 29 του μήνα θα παίξει στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα και στις 5/11, που είναι και πάλι γηπεδούχος, θα παίξει με τη Θήβα στο Πανθεσσαλικό. Στο ίδιο στάδιο θα παίξει μέσα στον Νοέμβρη δυο ντέρμπι: στις 12/11 ως φιλοξενούμενος με τη Νίκη και στις 19/11 ως γηπεδούχος με τον ΝΠΣ Βόλος

Σίγουρα για πολλούς -αν και ο Ολυμπιακός έχει πληρωμένο το Πανθεσσαλικό- θα άρεσε η συνέχεια στο ΕΑΚ, αλλά αυτό θα κλείσει για επανασπορά από την ερχόμενη Τετάρτη έως τις 20 του Νοέμβρη.

Κάλεσμα για το ΕΑΚ

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, καλεί τον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Σελλάνων πάλι στο ΕΑΚ. «Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΕΑΚ ήταν και την περασμένη Τέταρτη καταλυτικής σημασίας, και για τον λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει ξανά δυναμικό παρών στη φυσική έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, το ΕΑΚ, και σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 16:00 στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει γράψει 80 χρόνια ιστορίας και συνεχίζει, έχοντας πάντα στο πλάι του τους ερυθρόλευκους φιλάθλους του.

Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να γράφουμε ιστορία!».

Τα εισιτήρια

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Α.Ο. Σελλάνων στο ΕΑΚ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά και για το ΕΑΚ.

Ο Αγγελούλης «σφυρίζει» στο ΕΑΚ

Την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΑΟ Σελλάνων στο ΕΑΚ Βόλου την Κυριακή 22/10 στις 4:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Χρήστος Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Στάικο και Γιώργο Πατέτσο, όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Αγγελούλης φέτος έχει σφυρίξει ένα ματς (Λαγκαδάς-ΑΕ Καρίτσας) ενώ πέρσι ήταν διαιτητής στο ματς Ρήγας-Ολυμπιακός 0-0.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου