ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτο ματς για τα κορίτσια στον Βόλο

πρώτο-ματς-για-τα-κορίτσια-στον-βόλο-267343

Το πρώτο ματς στον Βόλο για την Α1 Κατηγορία και με στόχο την πρώτη νίκη δίνει την Κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Το πρώτο παιχνίδι έδρας για τις «ερυθρόλευκες» του Βόλου είναι με τον Παναθηναϊκό στις 22/10 στο κλειστό του ΕΑΚ, κατόπιν ο Ολυμπιακός Βόλου πάει στη Λευκάδα, και μετά θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Πειραιά.

Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που θα δώσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό για την Α1 Εθνική κατηγορία, η διοικούσα επιτροπή, εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό του ΕΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Μετά την ήττα στη πρεμιέρα, όπου χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τη πρώτη νίκη της ομάδας μας, οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχονται τον Παναθηναϊκό με τη μεγάλη ιστορία και στο γυναικείο μπάσκετ. Η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος και ως τέτοια τη βλέπουν τόσο ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, όσο και οι αθλήτριες της ομάδας μας.

Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή μας, οι Νίκη Ζέρβα και Ραφαέλα Σουλτάνη ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας εγκεκριμένο από τον γιατρό της ομάδας, ορθοπεδικό Γιώργο Βαβέτση, και εκτελεσμένο από τον φυσιοθεραπευτή μας Κώστα Καΐδη και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην προπόνηση της Παρασκευής.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θανόντα αστυνομικού Χρήστου Γκόλια, ο οποίος εν ζωή είχε υπηρεσία στους αγώνες της ομάδας μας. Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου