ΤΟΠΙΚΟ

4Χ4 ο ΝΠΣ Βόλος

4χ4-ο-νπσ-βόλος-268590

Με την τέταρτη σερί νίκη ο ΝΠΣ Βόλος προελαύνει στο 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας χθες και τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 3-0 εκτός έδρας για να φθάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων και συγκεκριμένα στους 12.

Τα γκολ της ομάδας του Χουάν Φεράντο σημείωσαν οι Μελισσόπουλος (3’), Ηλιόπουλος (40’) και Πίτου Γκαρσία (54’) και πλέον οι κυανέρυθροι θα αγωνιστούν και πάλι το ερχόμενο Σάββατο στις 4μ.μ., φιλοξενώντας τη Θήβα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη φάση του αγώνα όταν στο 3’ ο Ηλιόπουλος από δεξιά βρήκε τον Μελισσόπουλο, που με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-1, με τους κυανέρυθρους να μπαίνουν δυνατά στο ματς για να διατηρήσουν τα ηνία του αγώνα στο πρώτο τέταρτο. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων, από την άλλη έδωσε παρουσία στο ματς στο 16’ όταν ο Συράκος με τον Λόλα συνεργάστηκαν σωστά, αλλά ο τελευταίος σούταρε άστοχα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 20’ με τον Μάντζη να σουτάρει στο δοκάρι, ενώ ο Ηλιόπουλος που πήρε το «ριμπάουντ» έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κουτσουκέρας έδιωξε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. ‌

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και βγήκαν μπροστά με τον Νεμπεγλέρα σε μία αντεπίθεση να μην μπορεί να βρει τον Λόλα στην περιοχή στο 21’, ενώ στο 25’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μανιώτης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του νεαρού Μπουργάνη που έκανε το ντεμπούτο του.

Στο 32’ ο Βόλος ΝΠΣ απείλησε με σουτ του Ντόση εκτός περιοχής το οποίο κατέληξε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσουκέρα, αλλά «κλείδωσε» τη νίκη στο 40’ όταν ο Ηλιόπουλος με μία κούρσα απέφυγε όλους τους αντιπάλους του, έφτασε εκτός περιοχής και με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα Φαρσάλων για το 0-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητα του πιο γνωστού παίκτη της ομάδας τους για να φτάσουν στο 0-3. Συγκεκριμένα στο 54’ ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα λίγα μέτρα εκτός περιοχής, νικώντας τον Κουτσουκέρα.

Δύο λεπτά αργότερα οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ακύρωση του τέρματος του Οικονόμου με κεφαλιά με τον διαιτητή Τσέτσιλα, για τον οποίο οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα, να σφυρίζει οφσάιντ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μάκης Tριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Μάρκου, Καραμπούζης (64’ Καραγκούνης), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας (49’ Κουρούμαλος), Κόλα, Μανιώτης (64’ Μπένος), Συράκος, Λόλας, Χατζής (72’ Κατσανάκης)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος (84’ Δημηνάς), Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο (58’ Ζέρης), Μάντζης (66’ Δερμητζόγλου), Γκαρσία (73’ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου