ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρελθόν ο Μπακάλης… αναλαμβάνει ο Παναγιωτόπουλος

παρελθόν-ο-μπακάλης-αναλαμβάνει-ο-πα-496179

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Πύρασο μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας για την 3η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο Λάκης Μπακάλης αποφάσισε από κοινού με τη διοίκηση της ομάδας τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο να είναι ο αντικαταστάτης του και να αναλαμβάνει από σήμερα κιόλας την ομάδα. Ήττα και για το Ρήγα με σκορ 1-0 στην Καρδίτσα από τον ΑΟΚ.

Παναγιωτόπουλος στο τιμόνι

Το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και η εντός έδρας ήττα με 2-1 αποτέλεσαν το κύκνειο άσμα για τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του Πυράσου. Ουσιαστικά αυτή η ήττα ήταν η αφορμή για την απομάκρυνση του Βελεστινιώτη κόουτς, καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό για τον Λάκη Μπακάλη. Από σήμερα νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, που πριν τρία χρόνια ήταν αυτός που είχε ανεβάσει τον Πύρασο για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Δ’ Εθνική.

Μάλιστα ο Λάκης Μπακάλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του, αλλά ταυτόχρονα ευχαριστεί την πρώην πλέον ομάδα του για τη συνεργασία. Αναλυτικά ο κ. Μπακάλης αναφέρει τα εξής:

«Για την κακή βαθμολογική και αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Οι αλχημείες που έγιναν φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε -εφτά στον αριθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές- αλλά και επειδή ήθελα να κρατήσω τις ισορροπίες στην ομάδα. Οι αρχές μου όμως και η πειθαρχία στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή μου είναι πάνω από όλους και όλα. Θέλω να διαβεβαιώσω πως η ομάδα στη συνέχεια θα πάει καλά και θα φανεί η σωστή δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία. Όλες οι ομάδες στην κατηγορία δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό και το ίδιο συμβαίνει και με μας. Η ομάδα δεν έχει «ανοίξει» όπως λέμε στην ποδοσφαιρική ορολογία, ωστόσο είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα εμφανίσει το καλό της πρόσωπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και να ζητήσω την κατανόησή αυτών που αισθάνονται πως τους αδίκησα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ομάδας για την άριστη συνεργασία αλλά και τους φιλάθλους του Πυράσου για την εκτίμηση που έδειχναν προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα για τη συνέχεια και να υλοποιήσει τους στόχους της».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, που όπως είναι λογικό περνά σε δεύτερη μοίρα, να πούμε απλά πως ο Πύρασος αν και προηγήθηκε μόλις στο 10’ με κεφαλιά του Γκάγκα, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και οι Λαρισαίοι με δύο γκολ που σημείωσαν στο 15’ ο Φουσίκας και στο 49’ ο Μπίμπα, πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στις καθυστερήσεις ο Γεωργιάδης αστόχησε σε πέναλτι για τον Πύρασο, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου.

Μπορούσε κάτι παραπάνω

Μπορεί ο Ρήγας να ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΟΚ στην Καρδίτσα, αλλά η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου θα μπορούσε να φύγει από τη γειτονική πόλη τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας με βάση της ευκαιρίες που δημιούργησε. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 22’ ο Κρανιώτης. Κορυφαίος για τον ΑΟΚ ο γκολκίπερ Τρούκης που κράτησε πολλές φορές το μηδέν για τους γηπεδούχους.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου