ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Νάκα ο ΓΣ Αλμυρού για την τρίτη φετινή νίκη

χωρίς-νάκα-ο-γσ-αλμυρού-για-την-τρίτη-φε-270055

Με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του, κατακτώντας την 3η διαδοχική νίκη, ο ΓΣ Αλμυρού φιλοξενεί στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού τον Διγενή Νεοχωρίου σήμερα στις 4μ.μ., με τους κυανόλευκους να διανύουν εξαιρετική περίοδο.

Ο ΓΣΑ έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού μετά το ρεπό της πρεμιέρας επικράτησε με 4-1 του Οπούντιου Μαρτίνου στη 2η αγωνιστική, και συνέχισε με ακόμη μία νίκη -και μάλιστα εκτός έδρας- επί του ΑΠΟΚ Βελούχι στο Καρπενήσι με 2-1.

Ο έμπειρος τεχνικός, Λάκης Μπακάλης, που σαφώς θέλει να διαχειριστεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη κούραση των ποδοσφαιριστών του, δεν αναμένεται ωστόσο να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές στο βασικό σχήμα, έχοντας ήδη εκτός μάχης τον Κώστα Κρανά, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση την περασμένη Δευτέρα, ενώ εκτός είναι επίσης ο Ηλίας Κωτσιαρίδης, αλλά και ο Στέλιος Νάκας, με τον τελευταίο να αποχωρεί ως τραυματίας την περασμένη Κυριακή.

Ετσι, διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Χολέβας, Φαράντος, Τσιάτσιος, Μπαρούτας, Δημουλάς, Κυριάκος, Κόκκας, Τσόγκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Κυπτίου, Κοντοβάς και Φλίγκος.

Σαφώς οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο ξεκούραστοι ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, έχοντας κάνει το ρεπό τους την περασμένη Κυριακή, ωστόσο στις τάξεις του Αλμυρού επικρατεί ενθουσιασμός και η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το δύο στα δύο, που έχει φέρει την ομάδα στη 2η θέση με 6 βαθμούς.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ ο κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας, με βοηθούς του κ.κ. Καλύβα και Καραγιάννη από την ίδια Ενωση. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιωάννης Αγγελλόπουλος από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου