ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επικίνδυνη έξοδος στη Θήβα

επικίνδυνη-έξοδος-στη-θήβα-270069

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει στόχο η Νίκη Βόλου με αντίπαλο τον ΑΟ Θήβα, επιθυμώντας να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό δεύτερο μέρος απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, μετά το αγχωτικό 1-2 στην έδρα του ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας, όταν και πήραν την πρώτη φετινή τους νίκη, συνέχισαν στη συγκομιδή τρίποντων το περασμένο Σάββατο στο Π. Μαγουλάς, επικρατώντας με 4-1.

Με όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται στο δεύτερο μέρος, και τους Γιάγκοβλεφ – Μέτσε να χρίζονται σκόρερ από δύο φορές, οι κυανόλευκοι ικανοποίησαν και με την αμυντική τους λειτουργία, μιας και πέραν από τη στιγμή του γκολ που δέχθηκαν, ήταν άψογοι και στα αμυντικά τους καθήκοντα, μη δίνοντας «αέρα» στους αντιπάλους τους.

Μια ανάλογη εμφάνιση επιθυμούν και σήμερα τεχνικό τιμ και φίλαθλοι από τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι δεν θα είναι μόνοι τους, αφού παρά το εργάσιμο της ημέρα θα έχουν και πάλι τη στήριξη των φιλάθλων τους.

Στα θετικά για το σημερινό αγώνα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Χρήστου Τζιώρα στην αποστολή και κατ’ επέκταση και στην 11άδα, με τον έμπειρο φορ να ψάχνει το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Σημειώνεται πως το περασμένο Σάββατο ο Τζιώρας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, έχοντας αποβληθεί στο παιχνίδι της 2ης στροφής, με τους Ξηροφώτο και Μπούις ωστόσο να μην υπολογίζουν για ακόμη μία φορά στις υπηρεσίες του Ρώσου φορ, Βιάτσεσλαβ Σούσκιν.

Η αυριανή μέρα ωστόσο δεν αναμένεται να είναι εύκολη για τους παίκτες των Ξηροφώτου-Μπούις, με το τεχνικό δίδυμο να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Χρήστου Τζιώρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και αύριο θα βρίσκεται στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, η μπλε κάρτα του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις το δελτίο του Ρώσου επιθετικού θα βρίσκεται στα χέρια των κυανόλευκων, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, με την ομάδα να προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Οπούντιο στο Μαρτίνο.

Ο αντίπαλος

Μία νίκη, μία ισοπαλία αλλά και μία ήττα στις μέχρι σήμερα αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ως απολογισμό η ομάδα της Θήβας, θέλοντας το τρίποντο απέναντι στη Νίκη Βόλου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων με σκορ 1-1, για να ακολουθήσει η ήττα στα Φάρσαλα από τον Αχιλλέα με ανατροπή και σκορ 2-1, ενώ την περασμένη Κυριακή γεύθηκε τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά φέτος, επικρατώντας με 4-2 του Οπούντιου στο Μαρτίνο.

Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 4μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Θήβας ο ΑΟ ΘΗΒΑ υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στα πλαίσια της 4ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Παχατουρίδη θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να ανεβεί βαθμολογικά η ομάδα και η ψυχολογία των ιδίων περισσότερο, ύστερα και από τη νίκη μέσα στο Μαρτίνο ενόψει του αγωνιστικού Γολγοθά που έχουν διότι το Σάββατο 21 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσουν στον Βόλο τον Ν.Π.Σ. Βόλου. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ ΘΗΒΑ να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει τις προσπάθειες τους και να φτάσουν στη νίκη που τόσο πολύ θέλουν».

Με διαιτητή Μπαϊρακτάρη

Στο Δημοτικό γήπεδο Θηβών σήμερα Τετάρτη, ρόλο διαιτητή θα έχει ο κ. Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους κ.κ. Άγγελο Κολιάκο και Νικόλαο Κοκαρίδα όλοι από την ΕΠΣ Αθηνών, όπως ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για το παιχνίδι ανάμεσα σε Θήβα και Νίκη Βόλου. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Αδάμ από την ΕΠΣ Ευβοίας. Σημειώνεται πως ο Αθηναίος ρέφερι δεν έχει διευθύνει στο παρελθόν παιχνίδι της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου