ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση»

το-ποδόσφαιρο-είναι-διασκέδαση-496200

Σε μια κίνηση ποδοσφαιρικού «πολιτισμού» προχώρησαν πριν την έναρξη του Σαββατιάτικου αγώνα ΟΣΦΠ-Ολυμπιακός Βόλου οι «ισχυροί άνδρες» των δύο ομάδων.

Με γνώμονα, όπως ανέφερε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Π., «την αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα διασκέδαση, κέφι, χαρά», οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Αχιλλέας Μπέος επισκέφθηκαν λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα την εξέδρα που κάθονταν παιδιά από τις Ακαδημίες και των δύο ομάδων. Το ίδιο έκαναν δε και σε εκείνη που βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία: «Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την γενικότερη αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. κ. Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέα Μπέο, επισκέφθηκαν σήμερα πριν από την έναρξη του αγώνα την εξέδρα στην οποία φιλοξενήθηκαν παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Π. και συνομίλησαν μαζί τους. Ακολούθως δε κάθισαν για λίγο στην θύρα 27, όπου βρέθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Βόλου.

Ο ιδιοκτήτης της βολιώτικης ΠΑΕ, αφού ανέφερε ότι αυτά που έγιναν είναι πρωτόγνωρα, τόνισε ότι είναι μόνο η αρχή και ακολουθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου